74χρονος Σαουδάραβας τουρίστας λιποθύμησε μπροστά από το ξενοδοχείο και πέθανε

Πατάγια-

Στις 6:30 π.μ. σήμερα το πρωί, 21 Σεπτεμβρίου 2018, ένας 74χρονος τουρίστας από τη Σαουδική Αραβία, ο κ. ALSALAMAH NASSER ABDULRAHMAN, λιποθύμησε στο δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο Dee House στη Soi 17 στη Νότια Πατάγια.

Η δεσποινίς Araya Kanying Yuen, 27 ετών, έμπαινε στο ξενοδοχείο όταν είδε τον άνδρα να καταρρέει. Αυτή και μερικοί οδηγοί μοτοσικλετών της Ταϊλάνδης προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άνδρα, αλλά αυτός δεν ανταποκρίθηκε και κάλεσαν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του άνδρα.

Οδηγοί ταξί μοτοσικλετών στην περιοχή είπαν ότι είχαν δει τον άνδρα να πίνει πολύ νωρίτερα μόνος του στην κορυφή του δρόμου. Αξιωματούχοι, ωστόσο, δήλωσαν ότι είναι πολύ νωρίς για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου. Δεν ήταν κάτοικος του ξενοδοχείου όπου πέθανε στο δρόμο. Είχε κάνει διακοπές για αρκετές μέρες σύμφωνα με το διαβατήριό του και τη VISA. Η πρεσβεία και οι συγγενείς έχουν ενημερωθεί.

Σημείωση του συντάκτη: Είχαμε αναφέρει στο παρελθόν ότι ο άνδρας ήταν από το Ιράν. Αυτή η πληροφορία ήταν λανθασμένη.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/