Ταϊλανδός δολοφονήθηκε ανήμερα των γενεθλίων του, αφού φλέρταρε με τη γυναίκα του φίλου του

Πατάγια-

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, στις 8:00, η ​​αστυνομία της περιοχής Banglamung ενημερώθηκε για έναν φόνο που έλαβε χώρα σε ένα σπίτι στο Moo 5, Nongprue, Banglamung.

Κατά την άφιξη, η αστυνομία και οι δημοσιογράφοι μας ανακάλυψαν το πρόσφατα νεκρό σώμα του κ. Prapin Wongsawanichkit, 46. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και η σύζυγός του, ο κ. Nimit Khunmai, 42 ετών, ήταν επίσης παρόντες και περίμεναν την άφιξη της αστυνομίας. Το όνομα της συζύγου του κ. Khunmai δεν ήταν διαθέσιμο την ώρα του Τύπου. Τόσο ο κύριος Khunmai όσο και η σύζυγός του ήταν πολύ μεθυσμένοι και η αστυνομία παρατήρησε ένα τελειωμένο μπουκάλι ρούμι Sangsom στο τραπέζι του σαλονιού.

Η σύζυγος του κ. Khunmai είπε στους αξιωματούχους και στον Τύπο ότι ο κ. Prapin γιόρταζε τα γενέθλιά του σήμερα και είχε έρθει για μια μικρή συγκέντρωση γενεθλίων με το ζευγάρι. Ήταν φίλοι πολλά χρόνια, είπε. Ωστόσο, δηλώνει ότι καθώς ο κύριος Πράπιν μέθυσσε άρχισε να τη φλερτάρει κάτι που εξόργισε τον σύζυγό της. Δήλωσε ότι σε μεθυσμένη οργή ο σύζυγός της πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον κύριο Πράπιν για το υποτιθέμενο φλερτ.

Ο κ. Πράπιν ήταν πολύ μεθυσμένος για να απαντήσει σε ερωτήσεις και συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου. Η σύζυγός του κρατήθηκε αυτή τη στιγμή ενώ η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/