Βίντεο: Ινδός τουρίστας δάγκωσε το κάτω χείλος από ταϊλανδέζα κατά τη διάρκεια καυγά στη ντίσκο

Πατάγια-

Όπως αναφέραμε νωρίτερα την ημέρα στις τροφοδοσίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ένας Ινδός τουρίστας, ο κ. Shashank Agarwal, 30, ενεπλάκη σε καυγά σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου το κάτω χείλος του δαγκώθηκε βίαια από μια Ταϊλανδή.

Η γυναίκα, η κα Sukanya Pafaek, 38, δηλώνει ότι ο κ. Agarwal, ο οποίος ήταν βαριά μεθυσμένος, πλησίασε αυτήν και πολλούς φίλους στο Tony's Indian Disco στις 4:00 π.μ. κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Σεπτεμβρίου και τους άρπαζε χωρίς τη συγκατάθεσή τους. . Του ζήτησε πολλές φορές να φύγει και είπε ότι αρνήθηκε να το κάνει, πιάνοντάς της το χέρι και προσπαθώντας να τη φιλήσει με δύναμη. Η ίδια δήλωσε στην αστυνομία και στους δημοσιογράφους μας ότι εκείνη την ώρα φοβήθηκε τον άνδρα και του επιτέθηκε δαγκώνοντας το κάτω χείλος του και προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Ο κ. Agarwal, ο οποίος νοσηλεύτηκε από παραϊατρικό προσωπικό στο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, είπε στην τοπική αστυνομία ότι ασχολούνταν με τη δουλειά του και δεν έκανε τίποτα κακό όταν η Ταϊλανδή του επιτέθηκε από το μπλε και δάγκωσε τα χείλη του. Οι μάρτυρες στο σημείο και οι νοσηλευτές επιβεβαίωσαν ότι ο κ. Agarwal ήταν βαριά μεθυσμένος και σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία θα περιμένει μέχρι να ξεσηκωθεί στο νοσοκομείο και να λάβει θεραπεία για τα τραύματά του για πλήρη κατάθεση.

Η αστυνομία θα εξετάσει επίσης το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του συμβάντος προτού αποφασίσει εάν θα απαγγείλει κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή η κ. Pafaek έχει αφεθεί ελεύθερη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/