Το εμπορικό κέντρο Terminal 21 στην Pattaya θα ανοίξει στις 19 Οκτωβρίου, ένα μήνα μακριά

Πατάγια-

Το LH Mall and Hotel Group είναι έτοιμο να ανοίξει φέτος ένα εμπορικό κέντρο και ξενοδοχείο μεικτής χρήσης 6 δισεκατομμυρίων μπατ στη Βόρεια Πατάγια σε μια τοποθεσία 52,800 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο Dolphin στην Πατάγια.

Η Suwanna Buddhaprasart, Διευθύνων Σύμβουλος του LH Mall and Hotel Co Ltd, δήλωσε ότι θα υπάρχει ένα ξενοδοχείο 396 δωματίων, ένα υδάτινο πάρκο 6,000 τ.μ. και ειδικές αίθουσες συσκέψεων και εκδηλώσεων, ένα εμπορικό κέντρο έξι ορόφων με κινηματογράφο, σούπερ μάρκετ, αίθουσα φαγητού Pier 21 και περισσότερα από 500 καταστήματα. Κάθε όροφος του εμπορικού κέντρου βασίζεται σε διαφορετική χώρα και θέμα.

Διαθέτει επίσης μια ανεξάρτητη κυλιόμενη σκάλα μήκους 39 μέτρων, σύμφωνα με πληροφορίες τη μεγαλύτερη σε οποιοδήποτε εμπορικό κέντρο της Ταϊλάνδης. Αναμένεται να προσελκύει περισσότερους από 50,000 επισκέπτες την ημέρα και θα είναι μια τοποθεσία ορόσημο για τους τουρίστες και τους ντόπιους.

Τα θέματα για το εμπορικό κέντρο είναι τα εξής: Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Τόκιο, ΗΠΑ, Χόλιγουντ και Ταϊλάνδη.

Το ξενοδοχείο έχει προηγουμένως κάνει την είδηση ​​καθώς, σύμφωνα με την πολιτική του ξενοδοχείου, θα έχει αυστηρή πολιτική απαγόρευσης πώλησης ποτών σε όλα τα εστιατόρια και τα σαλόνια του.

Ο Chaiyo Pansa, Διευθυντής Καθηκόντων στο Grande Center Point Terminal 21 στην οδό Sukhumvit της Μπανγκόκ είπε στον ιστότοπο Thaivisa σε ένα email:

«Όλος ο ξενοδοχειακός όμιλος Grande Center Point δεν θα πουλά ούτε θα παρέχει καθόλου αλκοολούχα ποτά.

«Ωστόσο, επιτρέπεται στους επισκέπτες να φέρουν τα δικά τους».

Σχετικά με τις χρεώσεις φελλού, ο Chaiyo είπε:

«Τα εστιατόρια στο ξενοδοχείο μας (Grand Centrepoint Hotel Terminal21(Bangkok)) επιτρέπουν στους επισκέπτες να φέρουν τα δικά τους αλκοολούχα ποτά. Δεν υπάρχει χρέωση στερέωσης για αυτό. Στο εστιατόριο και στα δωμάτια επιτρέπεται το ποτό».

Εν τω μεταξύ, ο συντονιστής πωλήσεων για το Grande Centre Point Pattaya Duangduan Upapong επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η ίδια πολιτική όπως στην Μπανγκόκ θα υπήρχε και στην Πατάγια.

Είπε: «Το ξενοδοχείο μας δεν θα σερβίρει ούτε θα παρέχει αλκοόλ στους επισκέπτες, αλλά οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν το δικό τους. Όσον αφορά τα εστιατόρια στο ξενοδοχείο μας (Grande Centre Point Pattaya) και τα δωμάτια, θα επιτρέψουμε στους επισκέπτες να πίνουν και να φέρουν το δικό τους αλκοόλ. Δεν θα υπάρξει χρέωση στερέωσης».

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/