Είκοσι Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν μετά από ιστοσελίδες απάτης από την Πατάγια

Πατάγια-

Είκοσι Κινέζοι πολίτες συνελήφθησαν αυτή την εβδομάδα σε δύο επιδρομές στην Πατάγια και κατηγορήθηκαν ότι άνοιξαν ιστότοπους για να εξαπατήσουν τους συμπατριώτες τους στην Κίνα.

 

Ο αρχηγός της αστυνομίας Τσον Μπούρι, Ταγματάρχης Nanthachart Supamongkol και ο Πολ Συνταγματάρχης της Pattaya Chitdecha Songhong πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των επιδρομών την Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018.

Στην πρώτη επιδρομή, έξι Κινέζοι συνελήφθησαν σε ένα σπίτι στο Soi Khao Talo στο χωριό Moo 10 στο Tambon Nong Plue στην περιοχή Bang Lamung του Chon Buri.

Κατηγορήθηκαν ότι άνοιξαν έναν ιστότοπο για να εξαπατήσουν τους Κινέζους παίκτες να κάνουν πλαστά στοιχήματα. Οι έξι κατηγορήθηκαν επίσης για παράνομη είσοδο στο βασίλειο καθώς όλοι είχαν εισέλθει στη χώρα χωρίς έγκυρη βίζα ή διαβατήριο.

Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης πέντε υπολογιστές και 15 κινητά τηλέφωνα από το σπίτι τους. Η αστυνομία είπε ότι περίπου 500,000 γιουάν (2.4 εκατομμύρια Bt) χάνονταν σε πλαστά στοιχήματα στον ιστότοπο κάθε μέρα και λειτουργούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη δεύτερη επιδρομή, η αστυνομία συνέλαβε 14 Κινέζους υπηκόους σε ένα σπίτι στο συγκρότημα κατοικιών Viewpoint και στη συγκυριαρχία Lumpini Jomthian Sea View.

Οι 14 εισήλθαν νόμιμα στη χώρα, ανέφερε η αστυνομία. Κατηγορήθηκαν ότι εργάζονταν χωρίς άδεια και ότι άνοιξαν ιστότοπο για να εξαπατήσουν Κινέζους επενδυτές να αγοράσουν μετοχές, πετρέλαιο και ξένο νόμισμα. Όλες οι επενδύσεις εξαφανίστηκαν, πρόσθεσε η αστυνομία.

Και οι είκοσι Κινέζοι υπήκοοι θα κρατηθούν στις φυλακές της Πατάγια εν αναμονή των δικαστικών παραστάσεων. Μετά τη δικαστική διαδικασία, τα έξι άτομα χωρίς νόμιμο διαβατήριο θα υποβληθούν στη μετανάστευση για διαδικασία απέλασης και υπέρβασης διαμονής.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/