Ενημέρωση: Ντόπιοι διαρρήκτες σπιτιών λήστεψαν εννέα σπίτια αλλοδαπών στην περιοχή Πατάγια

Πατάγια-

Η αστυνομία την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, συνέλαβε δύο ύποπτους που φέρεται να είχαν δώσει όρκο αδελφοσύνης ενώ βρίσκονταν στο παρελθόν μαζί στη φυλακή για φερόμενη συμμετοχή σε μια σειρά από διαρρήξεις σε διάφορα σπίτια στην πόλη Πατάγια.

Έφορος περιφέρειας Muang Pattaya Πολ. Ο συνταγματάρχης Apichai Krophetch οδήγησε μια ομάδα αξιωματικών για τη σύλληψη των δύο υπόπτων – του Thanarath Saengjamreung, 25 ετών, καταγωγής από την επαρχία Khamphaeng Phetch, και του Itthichai Krajang, 22 ετών από την επαρχία Chon Buri. Η μοτοσικλέτα τους Yamaha Fino κατασχέθηκε επίσης το μεσημέρι της Κυριακής.

Το ζευγάρι κατηγορήθηκε ότι εισέβαλαν σε σπίτια ανθρώπων και τους έκλεψαν τιμαλφή. Το τελευταίο τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα στις 7 Αυγούστου 2018 σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει ένας Νοτιοκορεάτης, ο Park Moon Sub, 29 ετών. Οι διαρρήκτες φέρεται να διέφυγαν με ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε τιμαλφή αξίας 50,000 Bt.

Το ζευγάρι ήταν τόσο εμφανές που τα τοπικά χωριά στην περιοχή της Πατάγια είχαν αναρτήσει πανό που προειδοποιούσαν τους κατοίκους να κλειδώσουν τα σπίτια τους και να επαγρυπνούν καθώς διαρρήκτες δρούσαν στην περιοχή.

Η αστυνομική έρευνα ταυτοποίησε τους δύο άνδρες ύποπτους από βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο οποίο διέφυγαν με μοτοσικλέτα με κόκκινη πινακίδα. Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε ένα νοικιασμένο σπίτι στο Soi Nong Yai 8. Μετά τη σύλληψή τους, το ζευγάρι φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και είπε ότι είχαν γίνει εταίροι στο έγκλημα και είχαν πάρει όρκο αδελφοσύνης κατά τη διάρκεια της φυλακής τους.

Μετά την απελευθέρωσή τους τον Απρίλιο για προηγούμενες ληστείες, συνωμότησαν για να διαπράξουν διαρρήξεις σε σπίτια που νοικιάστηκαν από αλλοδαπούς στην πόλη Πατάγια.

Το ζευγάρι είπε ότι είχαν ληστέψει εννέα σπίτια και είχαν ξοδέψει τα παράνομα χρήματα για να βγουν έξω και να παίξουν τυχερά παιχνίδια.

Σημείωση συντακτών: Αυτοί οι δύο άντρες ΔΕΝ είναι το άτομο που δημοσιεύσαμε για το ποιος έχει ληστέψει σπίτια στην περιοχή Suksabai Villa, επιβεβαίωσε ο κ. Alex Swenson, που δημοσιεύσαμε σε προηγούμενο άρθρο. Ο κ. Swenson συνεχίζει να προσφέρει ανταμοιβή 20,000 μπατ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη αυτού του ατόμου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/