Συνελήφθησαν δύο άνδρες για απαγωγή ενός Κινέζου για λύτρα στην Πατάγια

Ο αναπληρωτής επίτροπος της μητροπολιτικής αστυνομίας της Μπανγκόκ ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός Κινέζου και ενός Ταϊλανδού που απήγαγαν έναν Κινέζο επιχειρηματία για λύτρα και τον κράτησαν στην Πατάγια.

Τρίτος Ταϊλανδός βρίσκεται σε φυγή.

Οι συλληφθέντες ονομάστηκαν Liew Jonghai από την Κίνα και Somchai Manicho από την Ταϊλάνδη.

Οι δύο άνδρες, μαζί με τον τρίτο που δεν κατονομάζεται, προκάλεσαν εσκεμμένα ένα τροχαίο ατύχημα με το θύμα έξω από ένα εστιατόριο στην περιοχή Μενγκ Τζάι της βόρειας Μπανγκόκ, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Καθώς ο Pherng, ο επιχειρηματίας, βγήκε για να συζητήσει τη ζημιά στο όχημά του, απήχθη με μαχαίρι και οδηγήθηκε στην Pattaya.

Στην Πατάγια αναγκάστηκε να υπογράψει ένα έγγραφο που μεταφέρει 140,000 γιουάν ή περίπου 700,000 μπατ στους τρεις άνδρες. Στη συνέχεια του ζητήθηκε να πάρει άλλα 200,000 μπατ από φίλους.

Αφού αφέθηκε ελεύθερος, ο επιχειρηματίας, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία της Πατάγια, η οποία κατάφερε να συλλάβει δύο στους τρεις από τους υπόπτους. Ο αναπληρωτής επίτροπος Pol Maj General Sompong Chingduang διαβεβαίωσε τους τουρίστες και τους ξένους επιχειρηματίες που εμπλέκονται σε τέτοιο έγκλημα ότι θα πρέπει πάντα να γίνονται αναφορές και να διερευνώνται πάντα πλήρως. Οι ύποπτοι αρνήθηκαν μέχρι στιγμής να δώσουν δημόσια δήλωση για τους λόγους που διέπραξαν το έγκλημα. Ο Κινέζος επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους υπόπτους.

Το κυνήγι του τρίτου άνδρα συνεχίζεται.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/