Κλέφτης που προσπαθεί να κλέψει τηλεόραση πέφτει από την οροφή κατά τη διάρκεια καταιγίδας

Τσον Μπούρι-

Στις 6:30 π.μ. στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, ένας 41χρονος Ταϊλανδός γλίστρησε από τη στέγη ενός σπιτιού σε ένα χωριό που βρίσκεται στο 438/59 Moo 9 στο Nongprue στην περιοχή Chonburi. Ο άνδρας, ο κ. Chan Narong Thong Ngam, προσπαθούσε να κλέψει μια τηλεόραση από το σπίτι μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο δεύτερης ιστορίας και είχε την τηλεόραση τυλιγμένη σε πολλά στρώματα υφάσματος και προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει ένα πράσινο σχοινί για να φτάσει την τηλεόραση στο έδαφος όταν γλίστρησε και έπεσε. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν ήταν παρών εκείνη τη στιγμή.

Η σύγκρουση και ο θόρυβος που προέκυψε ξύπνησαν έναν γείτονα, έναν 29χρονο Ταϊλανδό, ο οποίος είδε τι συνέβαινε και έσπευσε να βοηθήσει στη σύλληψη του κλέφτη. Ο κ. Ngam προσπάθησε να διαφύγει στη ζούγκλα πίσω από το σπίτι, ωστόσο, είχε σπάσει και τους δύο αστραγάλους το φθινόπωρο και αναγκάστηκε να συρθεί μέσα στο πυκνό βλαστό.

Άλλοι κάτοικοι αντιλήφθηκαν την απόπειρα ληστείας και κάλεσαν την αστυνομία που βοήθησε να χτενιστεί η περιοχή της ζούγκλας πίσω από το σπίτι όπου τελικά εντόπισαν τον κ. Ngam, τραυματισμένο και πονώντας. Ο κ. Ngam, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής και γνωστός στους κατοίκους του χωριού, ντρεπόταν και δεν βγήκε από τη ζούγκλα συνεργατικά καθώς δήλωσε ότι ντρεπόταν πολύ για να τον δουν οι γείτονές του.

Ο κ. Ngam μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και μόλις λάβει θεραπεία για τα τραύματά του θα μεταφερθεί στη φυλακή Pattaya για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κλοπή.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/