Γάλλος και η Ταϊλανδή σύζυγός του κλέβουν φορτηγό αφού το πήγαν για test drive

Το ζευγάρι πούλησε το φορτηγό σε άτομο που δεν κατονομάζεται για 75,000 μπατ αφού το έκλεψε.

Πατάγια-

Ο 57χρονος Γάλλος ομογενής Albert Cherif και η Ταϊλανδή σύζυγός του, Nannapas Krawin, 31 ετών, ενδιαφέρθηκαν πρόσφατα για το φορτηγό Ford Ranger του 48χρονου κ. Wirot Jandaharn όταν είδαν ότι ήταν προς πώληση ενώ έμεναν σε ένα διαμέρισμα στην Πατάγια.

Ο κ. Jandaharn εμπιστεύτηκε το ζευγάρι και τους επέτρεψε να το κάνουν test drive αφού τους μίλησε προσωπικά. Ωστόσο, το ζευγάρι διέφυγε με το pickup στη Βόρεια Ταϊλάνδη, από όπου κατάγεται η κυρία Krawin και πούλησε το φορτηγό για 75,000 μπατ.

Συνελήφθησαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να περνούν από ένα σημείο ελέγχου στο Sai Moon, Yasothorn στις 30 Αυγούστου 2018, μετά από μακροχρόνια αναζήτηση σε όλη την Ταϊλάνδη. Δεν είχαν αλλάξει το φορτηγό ούτε άλλαξαν την πινακίδα κυκλοφορίας του.

Η αστυνομία της Πατάγια τους σημάδεψε, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψε ότι τράπηκαν ξανά σε φυγή αφού πούλησαν το φορτηγό στο Ao Nang για διακοπές με τα χρήματα που προέκυψαν από την πώληση του φορτηγού.

Εντοπίστηκαν στο Ao Nang και συνελήφθησαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και μεταφέρθηκαν πίσω στην Pattaya για κατηγορίες κλοπής και διαφυγή από τις αρχές.

Το ζευγάρι ισχυρίστηκε στους ερευνητές ότι πίστευαν ότι ο κ. Jandaharn τους είχε χαρίσει το φορτηγό δωρεάν, παρόλο που δεν γνώριζαν τον άνδρα πριν από το test drive. Ισχυρίστηκαν ότι δεν ήξεραν σε ποιον πούλησαν το φορτηγό. Η αστυνομία και ο κ. Jandaharn δεν αγόραζαν την ιστορία τους και κρατούνται στη φυλακή Pattaya, εν αναμονή των δικαστηρίων. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν επίσης ότι ο κ. Σερίφ πιθανότατα θα απελαθεί από την Ταϊλάνδη μετά τη δίκη του δικαστηρίου και την ολοκλήρωση τυχόν ποινών φυλάκισης.

 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉΔιευθυντής Online
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/