35χρονος Ταϊλανδός μαχαιρώθηκε με μαχαίρι στη Naklua μετά από λεκτική διαμάχη

Πατάγια-

Ένας 35χρονος Ταϊλανδός, ο κ. Suthee Koan, μαχαιρώθηκε πολλές φορές στο δεξί του χέρι από μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη που δεν έχει αναγνωριστεί και διέφυγε από τη σκηνή στις 10:30 την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου σε ένα κατοικημένο χωριό της Ταϊλάνδης στη Naklua. .

Ο κ. Koan δήλωσε στην αστυνομία της πόλης Pattaya και στους διασώστες ότι έπεσε σε μια μικρή λεκτική διαμάχη με τη γυναίκα μπροστά στο σπίτι του. Η γυναίκα απάντησε βγάζοντας ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε πολλές φορές στο δεξί του χέρι. Στη συνέχεια διέφυγε από την περιοχή πριν φτάσουν οι διασώστες και η αστυνομία. Ο κ. Koan και άλλοι κάτοικοι που παρακολούθησαν την επίθεση δήλωσαν ότι δεν αναγνώρισαν τη γυναίκα.

Στον κ. Koan παρασχέθηκε επείγουσα περίθαλψη στο σημείο καθώς αιμορραγούσε βαριά από το χέρι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και επιχειρεί να εντοπίσει τη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι μια Ταϊλανδή τριάντα ετών.

Θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/