Ατύχημα με μοτοσικλέτα με δύο τραυματίες στην Πατάγια

  Τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Αυγούστου 2018, οι ρεπόρτερ μας και οι αποστολείς της αστυνομίας ενημερώθηκαν για ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα με δύο μοτοσικλέτες στην κεντρική Πατάγια.

  Κατά την άφιξη στο σημείο βρισκόταν ένας άγνωστος Ταϊλανδός, περίπου 40-50 ετών, ξαπλωμένος ακίνητος στη μέση του δρόμου περικυκλωμένος από πλήθος. Η μηχανή του, ένα μπλε Honda Zoom, βρισκόταν εκεί κοντά. Σωστικά συνεργεία και αστυνομία βοήθησαν να ασφαλίσουν τον τραυματία που τραυματίστηκε σοβαρά και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η τρέχουσα κατάστασή του παραμένει σοβαρή. Δεν φορούσε κράνος.

  Ο οδηγός της άλλης μηχανής, ο κύριος Boonmee Boonyaiyai, 19 ετών, δεν τραυματίστηκε και φορούσε κράνος. Περίμενε την αστυνομία και τους αξιωματούχους να φτάσουν. Ο μικρότερος αδελφός του, ο οποίος δεν κατονομάστηκε λόγω ηλικίας, είχε τραύματα στο πόδι και επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

  Ο κ. Boonmee δήλωσε στο Pattaya News ότι οδηγούσε στο σπίτι με τα δύο αδέρφια του (ο άλλος αδερφός δεν τραυματίστηκε επίσης) όταν ο οδηγός της άλλης μοτοσικλέτας έκοψε μπροστά του και προκάλεσε το ατύχημα, προκαλώντας τη σύγκρουση και των δύο μοτοσυκλετών μαζί.

  Η αστυνομία θα διερευνήσει το βίντεο του CC για να διαπιστώσει ποιος φταίει.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/