Γάτα κολλημένη σε σιδερένιο φράχτη που διασώθηκε από τον Sawangboriboon

Πατάγια-

  Σήμερα το απόγευμα, 28 Αυγούστου 2018, κάτοικοι της περιοχής στην Πατάγια κάλεσαν διασώστες αφού ανακάλυψαν μια γάτα κολλημένη σε έναν σιδερένιο αγκαθωτό φράχτη σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ένα μικρό χωριό στη Σκοτεινή Πλευρά. Οι γείτονες είχαν ακούσει δυνατά νιαουρίσματα που τους έκαναν να ανακαλύψουν το αιλουροειδές.

  Ο γάτος, που είναι αρσενικό, είχε κολλήσει σε δύσκολη γωνία και είχε μια μικρή πληγή στο πόδι του, αλλά κατά τα άλλα ήταν σε υγιή κατάσταση.

  Οι διασώστες από το ίδρυμα Sawang Boriboon χρειάστηκαν περίπου τριάντα λεπτά με τη βοήθεια ενός κόφτη μετάλλων για να απελευθερώσουν τη γάτα με ασφάλεια και να μην πανικοβληθεί και να τραυματιστεί στον αιχμηρό φράχτη.

  Μετά την απελευθέρωση της γάτας, ένας ειδικός σε ζώα καθάρισε την πληγή της γάτας και την άφησε να φύγει με ασφάλεια, ελπίζουμε να μην σκαρφαλώσει ξανά στους σιδερένιους φράχτες

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/