Ο διοργανωτής της εκδήλωσης Pool Party με βίντεο Orgy εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya, μιλάει ενάντια σε προσβλητικές, χυδαιές και συγκλονιστικές πράξεις

Πατάγια-

Ο κ. Coron Maloney, ο διοργανωτής του Color Beach Party σε ένα δημοφιλές ξενοδοχείο Pattaya στις 18 Αυγούστου εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya σήμερα στις 4:30 μ.μ., 20 Αυγούστου 2018 για να εμφανιστεί ενώπιον της αστυνομίας της Pattaya και να συνεργαστεί μαζί της σε μια έρευνα για φερόμενο προσβλητικό, χυδαίο και σοκαριστικό βίντεο που έλαβε χώρα στην εκδήλωση.

Ο κ. Maloney δήλωσε ότι συνεργαζόταν πλήρως με την αστυνομία και το περιστατικό που έλαβε χώρα σε βίντεο, παρότι είχε πολλαπλή ασφάλεια, κάμερες και προσωπικό, έλαβε χώρα σε μια απομονωμένη γωνιά της πισίνας που δεν φάνηκε μέχρι να αναρτηθεί το βίντεο.

Δήλωσε ότι ήταν προσωπικά προσβεβλημένος και αναστατωμένος με το βίντεο που έλαβε χώρα στην εκδήλωση, η οποία είχε επτά προηγούμενες επιτυχημένες εκδηλώσεις χωρίς προβλήματα, και ότι θα συνεργαστεί πλήρως με την αστυνομία της Πατάγια για να βρει τα άτομα που εμπλέκονται στις πράξεις. Δήλωσε ότι βρήκε το υλικό χυδαίο, προσβλητικό και ενάντια στην εικόνα της Πατάγια που είναι ένα οικογενειακό θέρετρο. Δήλωσε επίσης ότι η εκδήλωση του πάρτι στην πισίνα ήταν ανοιχτή σε όλους και ήταν μια εκδήλωση χωρίς αποκλεισμούς και δεν θα ανεχόταν τέτοια προσβλητική και χυδαία συμπεριφορά.

Το άτομο που δημοσίευσε το βίντεο αναγνωρίστηκε και ενθαρρύνθηκε να παραδοθεί. Η αστυνομία λέει ότι γνωρίζει ποιος είναι το άτομο και εάν δεν παραδοθεί θα διωχθεί στο μέγιστο βαθμό του νόμου. Ο κ. Maloney δήλωσε ότι αυτό το άτομο θα έπρεπε να είχε αναφέρει το ζήτημα στη διοίκηση και την ασφάλεια αντί να κινηματογραφήσει το βίντεο και να δημοσιεύσει σε ένα δημόσιο φόρουμ και στη συνέχεια θα μπορούσαν να καλέσουν τις αρμόδιες αρχές για να χειριστούν την κατάσταση. Αντίθετα, το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα αντιμετωπίσει την πλήρη έκταση της πράξης για τα εγκλήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, η οποία μπορεί να είναι έως και δέκα χρόνια φυλάκιση.

Τα άτομα στο βίντεο που κινηματογραφεί τις, αποσπάσματα, αποκρουστικές και φρικτές πράξεις, έχουν ταυτοποιηθεί αλλά δεν εντοπίστηκαν και πιστεύεται ότι κρύβονται ή προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα. Οι αρχές της Ταϊλάνδης τους ενθαρρύνουν να παραδοθούν για να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη και να τους μιλήσουν για το περιστατικό.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για αυτήν την ιστορία.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/