Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πατάγια ενέκρινε προϋπολογισμό 95 εκατομμυρίων μπατ για τη διάθεση των απορριμμάτων στο Koh Larn, Build Incenerator

Πατάγια-

Μετά από πολλά χρόνια καταγγελιών και διάφορες μελέτες και λύσεις, το Δημοτικό Συμβούλιο της Pattaya ενέκρινε σήμερα έναν προϋπολογισμό 95 εκατομμυρίων μπατ με χρονικό πλαίσιο ενός έτους για τη διάθεση των απορριμμάτων στο Koh Larn και την κατασκευή ενός αποτεφρωτήρα για τη σωστή διάθεση των απορριμμάτων από την τρέχουσα τοποθεσία του. στο νησί.

Με τον αριθμό των αφίξεων τουριστών στο Koh Larn, έως και 20 τόνοι απορριμμάτων συσσωρεύονται στο νησί καθημερινά, αυξάνοντας το μέγεθος της χωματερής στο σημερινό επίπεδο.

Πολλά σχέδια έχουν συζητηθεί τον περασμένο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου πιθανώς ακόμη και της απαίτησης από τους τουρίστες να πληρώσουν ένα τέλος για να επισκεφθούν το νησί για να μειωθεί το επίπεδο των σκουπιδιών. Αυτό, ωστόσο, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Τα απόβλητα στο Koh Larn θα μεταφερθούν με σκάφη και εργολάβους στον κατάλληλο χώρο διάθεσης που βρίσκεται στο Samut Prakarn στο Rayong. Όπως αναφέρθηκε, αναμένεται να διαρκέσει έως και ένα χρόνο για να απομακρυνθούν τα απόβλητα από το νησί και στον κατάλληλο χώρο διάθεσης. Το συμβούλιο προειδοποίησε ότι θα χρειαστούν έως και δύο μήνες για να στερεοποιηθεί το σχέδιο με τους εργολάβους και να περάσει στη φάση των προμηθειών, οπότε θα έχουν 365 ημέρες για να απομακρύνουν τα απόβλητα από την τρέχουσα περιοχή υγειονομικής ταφής.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας απομάκρυνσης των απορριμμάτων θα κατασκευαστεί στο σημείο αποτεφρωτήρας για τη σωστή διάθεση των απορριμμάτων στο νησί. Το Κολλέγιο Τεχνολογίας του King Mongkut έχει βοηθήσει προσωπικά στην ανάπτυξη ενός σχεδίου για τον αποτεφρωτήρα και τι θα χρειαστεί για τη σωστή διάθεση των απορριμμάτων των νησιών και τη διατήρηση του όμορφου.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/