Στρατός και τοπικοί αξιωματούχοι να αναλάβουν δράση στη μικρή παραλία πίσω από το ξενοδοχείο Asia μετά από καταγγελίες

Πατάγια-

Ένα από τα «μυστικά» της Pattaya και του Jomtien είναι μια ήσυχη, απομονωμένη παραλία που βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο Asia στο Soi 4 ​​στο λόφο Pratamnak, που φτάνει από μια σκάλα που κατεβαίνει σε μια ήσυχη, απομονωμένη, γαλήνια παραλία που η πλειοψηφία των τουριστών και ακόμη και πολλοί ντόπιοι δεν ξέρω για.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ο στρατός και οι τοπικοί αξιωματούχοι επέβαλαν να κλείσουν και να απομακρυνθούν κτίρια και μικρές επιχειρήσεις που χτίστηκαν στην παραλία ενάντια στη νομοθεσία της Ταϊλάνδης. Αν και οι τοπικές επιχειρήσεις συμμορφώθηκαν, πολλές δεν ολοκλήρωσαν τη δουλειά και έφυγαν, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, θεμέλια, σκουπίδια, τσιμεντένιες κολώνες, μισάνοιχτα κτίρια κ.λπ.

Τοπικοί αξιωματούχοι προσπάθησαν να βρουν τους ιδιοκτήτες των κτιρίων για να τους κάνουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά και να αφαιρέσουν τις προσβλητικές κατασκευές, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στην παραλία στην ήσυχη, άνετη και γραφική της εμφάνιση. Ωστόσο, η πλειονότητα των ντόπιων ιδιοκτητών δεν είναι πλέον κοντά και πολλοί δεν ήταν στα αρχικά ληξιαρχεία των οικοπέδων και των κτιρίων.

Ως εκ τούτου, αναπτύσσουν ένα σχέδιο σε συνεργασία με τον Στρατό για να αφαιρέσουν και να ανακαινίσουν επίσημα αυτήν την περιοχή αυτής της παραλίας και να επιστρέψουν αυτό το βλέμμα στην αρχική του πρόθεση.

 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/