Κάτοικοι της Pattaya και άτομα με ειδικές ανάγκες της Ταϊλάνδης διαμαρτύρονται...ξανά...για άτομα που παρκάρουν σε πεζοδρόμια με ειδικές ανάγκες σε δρόμους στην Pattaya

Πατάγια-

Έχουμε συζητήσει και αναφερθεί προηγουμένως για ντόπιους στην Πατάγια που έχουν παραπονεθεί για περιοχές με ειδικές ανάγκες του δρόμου που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για στάθμευση. Τα τελευταία δύο χρόνια η Pattaya City έχει κρατήσει περιοχές ορισμένων δρόμων σε ορισμένα σημεία της πόλης, όπως το Soi Chang Pan, μόνο ως μειονέκτημα. Αυτό προορίζεται για άτομα που είναι σε αναπηρικά καροτσάκια και άτομα με ειδικές ανάγκες, ώστε να μπορούν να έχουν έναν γρήγορο τρόπο να πάνε από και προς αυτά τα χωριά.

Σήμερα, 16 Αυγούστου 2018, γύρω στις 3:00, αρκετοί αναστατωμένοι ντόπιοι και άτομα έστειλαν αυτές τις φωτογραφίες σε εμάς και σε άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ζήτησαν από τους αξιωματούχους της πόλης να αναλάβουν δράση. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτές τις συγκλονιστικές φωτογραφίες, οι ντόπιοι κάτοικοι και οι μετανάστες αγνόησαν τις λωρίδες πεζοπορίας και ιππασίας με αναπηρία και τις χρησιμοποίησαν για στάθμευση.

Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya απάντησαν γρήγορα και είπαν ότι θα εργαστούν για τη ρυμούλκηση των εν λόγω οχημάτων. Αναρωτήθηκαν επίσης εάν τα άτομα που παρκάρουν ήταν μπερδεμένοι τουρίστες ή εκπατρισμένοι που δεν καταλάβαιναν για ποιον σκοπό ήταν το τμήμα του δρόμου. Δήλωσαν ότι θα παρέχουν τακτική επιθεώρηση των περιοχών με ειδικές ανάγκες στην Πατάγια και θα ρυμουλκούν τα εν λόγω οχήματα εάν συνεχίσουν να σταθμεύουν εκεί. Μια πρόταση ήταν επίσης να παρευρεθούν οι παραβάτες οδηγοί σε συναντήσεις με κατοίκους με ειδικές ανάγκες για να ακούσουν από αυτούς πώς η στάθμευση στην περιοχή τους επηρεάζει τη ζωή τους.

 

Θα παρέχουμε περισσότερα νέα σχετικά με αυτό μόλις τα λάβουμε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/