Σοβαρό ατύχημα με μοτοσικλέτα μεταξύ Ταϊλανδού Εθνικού και Κινέζου Τουρίστα, Προειδοποίηση: Γραφικό περιεχόμενο.

Πατάγια-

Στις 3:00 π.μ. σήμερα το πρωί, 7 Αυγούστου 2018, σημειώθηκε ένα σοβαρό ατύχημα με μοτοσικλέτα μεταξύ ενός Κινέζου τουρίστα και ενός υπηκόου της Ταϊλάνδης μπροστά από το Soi 14 στη 2η οδό που βρίσκεται δίπλα στο δημοφιλές Tim Beer Bar και το εμπορικό κέντρο Avenue.

Σοκαρισμένο το προσωπικό και οι θαμώνες ενός μικρότερου μπαρ μπύρας ακριβώς μπροστά από το ατύχημα παρακολούθησαν έναν από τους οδηγούς, που φέρεται να ήταν ο Ταϊλανδός, ο κ. Watcharapong Lunnud, 24 ετών, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ακριβώς μπροστά από το η μπάρα με υποτιθέμενη υψηλή ταχύτητα. Το ποδήλατό του βγήκε εκτός ελέγχου και κούρεψε τον κύριο Guo Xiao, 33 ετών από την Κίνα, ο οποίος πετάχτηκε και από το ποδήλατό του.

Και οι δύο άνδρες επέζησαν, ωστόσο τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο κ. Lunnud αιμορραγούσε βαριά από το κεφάλι του και φαινόταν να έχει πολλαπλούς εσωτερικούς τραυματισμούς και ο κύριος Xiao δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί και να κινηθεί και πιθανότατα είχε πολλαπλά κατάγματα και σπασίματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν από τις υπηρεσίες διάσωσης σε τοπικά νοσοκομεία για περίθαλψη σε σοβαρή κατάσταση. Ο κ. Lunnud δεν φορούσε κράνος, ωστόσο ο κ. Xiao φάνηκε να τον έσωσε από πιο σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι.

Η αστυνομία θα ερευνήσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε κοντινή απόσταση, το οποίο επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν για να εξακριβώσει το σφάλμα στο συμβάν και εάν οι δηλώσεις μαρτύρων για την αιτία ήταν σωστές.

Εικόνες και βίντεο παρακάτω, προειδοποίηση, Γραφικές εικόνες. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη συλλογή εικόνων στο Instagram, Instagram.com/Thepattayanews.

hi

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/