Ο έντιμος Ταϊλανδός οδηγός ταξί επιστρέφει τσάντα με 30,000 μπατ σε ξεχασιάρη Κινέζο τουρίστα

Πατάγια-

Πρόσφατα, στις ειδήσεις υπήρξαν αρκετές ιστορίες τίμιων οδηγών ταξί που επέστρεφαν αντικείμενα σε ξεχασιάρηδες τουρίστες. Έχουμε άλλο ένα περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα με έναν έντιμο οδηγό.

Ο Κινέζος τουρίστας Mingkin Chen, 45 ετών, βιαζόταν να επισκεφτεί ένα τοπικό τουριστικό αξιοθέατο και άφησε την τσάντα του με 30,000 μπατ συνολικά σε διάφορα νομίσματα, το διαβατήριό του, όλες τις πιστωτικές του κάρτες και το κλειδί του ξενοδοχείου του στο πίσω μέρος ενός ταξί. Ο οδηγός ταξί, ο 60χρονος Jumpol Sariya, είχε τελειώσει τη μεταφορά του κ. Chen στο αξιοθέατο και είχε παραλάβει άλλους δύο επιβάτες που έθεσαν την τσάντα στην προσοχή του κ. Sariya.

Ο κ. Sariya επέστρεψε στο τουριστικό αξιοθέατο αλλά δεν βρήκε τον κύριο Τσεν. Στη συνέχεια πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια για τον εντοπισμό του. Η τοπική τουριστική αστυνομία εντόπισε επιτυχώς τον κ. Τσεν και ενώθηκαν ξανά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας συναισθηματικός και ευγνώμων κ. Τσεν χάρισε στον οδηγό 2000 μπατ και ένα δώρο σε κοσμήματα.

Στο τέλος της ημέρας ήταν όλα χαμόγελα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/