Οι κυβερνητικοί υγειονομικοί υπάλληλοι πραγματοποιούν συνάντηση για το ξέσπασμα του δάγγειου πυρετού Chonburi, δωρίζουν 87,000 μπατ σε οικογένειες πρόσφατων θυμάτων

Πατάγια-

Τη Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018, περίπου στις 2:00 μ.μ., τοπικό υγειονομικό και κυβερνητικό συμβούλιο υπαλλήλων υγείας μαζί με ενδιαφερόμενους ντόπιους πολίτες, αστυνομία και νοσοκομειακό προσωπικό από την περιοχή Chon Buri πραγματοποίησαν συνάντηση για να αντιμετωπίσουν το πρόσφατο ξέσπασμα του δάγκειου πυρετού «Code Red» στην την περιοχή Chon Buri.

Αναφέρθηκε ότι σε σύγκριση με το 2015 υπάρχουν 45,000 περισσότερα κρούσματα δάγκειου πυρετού από ό,τι προηγούμενα χρόνια που έθεσαν τον Chon Buri σε κατάσταση κόκκινου κωδικού. Ο δάγγειος πυρετός μεταδίδεται κυρίως από τα κουνούπια και τα τσιμπήματα κουνουπιών και οι περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο γενικά δεν είναι η ίδια η Pattaya αλλά οι απομακρυσμένες περιοχές του Chon Buri και των χωριών της Ταϊλάνδης. Αν και ορισμένοι τουρίστες έπιασαν δάγκειο πυρετό, η πλειοψηφία είναι υπήκοοι της Ταϊλάνδης.

Υπήρξαν αρκετοί πρόσφατοι θάνατοι λόγω δάγκειου πυρετού φέτος, . Η κυβέρνηση δώρισε συνολικά περίπου 87,000 μπατ στις οικογένειες των θυμάτων, οι οποίες ήταν παρόντες και ευγνώμονες για την ευγενική δωρεά στη συνάντηση.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ομάδες υγειονομικών υπαλλήλων κυνηγούσαν προνύμφες κουνουπιών και τις καταστρέφουν σε αρκετές προβληματικές περιοχές κατά μέσο όρο τρεις ημέρες την εβδομάδα. Προειδοποίησαν τους ντόπιους να καλύπτονται όταν βγαίνουν έξω και δήλωσαν ότι οι περιοχές με στάσιμα νερά αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τους ντόπιους. Δήλωσαν επίσης ότι το σπρέι για τα κουνούπια μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή τσιμπημάτων.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/