Το ταϊλανδέζικο νυχτερινό κλαμπ The Rain έκανε επιδρομή, βρέθηκαν πολλοί τοξικομανείς και ανήλικοι θαμώνες μεταξύ των οποίων και παιδιά ηλικίας έως και δέκα ετών

Jomtien-

Στις 4:30 π.μ. σήμερα το πρωί, 5 Αυγούστου 2018, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο Nightclub The Rain, που βρίσκεται κοντά στη νυχτερινή αγορά Rompho στο Jomtien μετά από καταγγελίες από κοντινούς κατοίκους για δυνατή μουσική και αναστάτωση στην περιοχή σε νυχτερινή βάση.

Κατά την άφιξη, οι αρχές ανακάλυψαν ότι σχεδόν 50 θαμώνες έκαναν πάρτι, έπιναν και διασκέδαζαν. Η αστυνομία άναψε τα φώτα και ανακάλυψε ότι η ντίσκο ήταν ανοιχτή μετά την ώρα κλεισίματος της άδειας, αν και είχαν την κατάλληλη άδεια.

Οι αρχές σοκαρίστηκαν όταν διαπίστωσαν ότι αρκετοί θαμώνες ήταν μόλις δέκα ετών στην εγκατάσταση, έπιναν και γλεντούσαν με μεγαλύτερα αδέρφια και φίλους. Η αστυνομία έλεγξε επίσης όλους τους θαμώνες για ναρκωτικά και εντόπισε δέκα χρήστες που βρέθηκαν θετικοί, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω επεξεργασία.

Επικοινώνησε με τους ανήλικους γονείς τους θαμώνες και θα αφεθούν ελεύθεροι στους γονείς τους. Ο υπεύθυνος του Νυχτερινού κέντρου τέθηκε υπό κράτηση και συνελήφθη για να του ασκηθεί δίωξη για πολλαπλές παραβάσεις και αδικήματα. Οι αρχές θα συστήσουν το ίδρυμα να λάβει ειδοποίηση κλεισίματος πέντε ετών.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/