Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει σχεδόν 100 έφηβους δρομείς μοτοσικλετών και κατάσχει ποδήλατα

Οι μοτοσικλέτες θα πρέπει να επισκευάζουν τους σωλήνες εξάτμισης με δυνατούς ρυθμούς και πληρώνονται από τους παραβάτες

Πατάγια-

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Ιουλίου 2018, περίπου στη 1:30 π.μ. αμέσως μετά το τέλος των θρησκευτικών εορτών, ο υποστράτηγος Nantachat Supamongkol, αρχηγός της αστυνομίας Chonburi και η ομάδα του απάντησαν σε καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες μεγάλων «συμμοριών» εφήβων. αγωνίζονται δυνατά και μεγάλα ποδήλατα σε υψηλές ταχύτητες επικίνδυνα στους δρόμους του Jomtien σε διάφορες τοποθεσίες. Αυτός και η ομάδα του έφτασαν στην πηγή των καταγγελιών στο Second Road και ανακάλυψαν σχεδόν εκατό ανήλικους κοντά στην περιοχή Jomtien Second Road, με πολλούς περαστικούς και ανθρώπους να παρακολουθούν καθώς και περίπου τριάντα μεγάλα ποδήλατα και δρομείς.

Οι ανήλικοι είχαν σχεδόν καταλάβει ολόκληρη την περιοχή του δρόμου, κλείνοντας τον αγώνα και διαταράσσοντας την κυκλοφορία. Η αστυνομία ανέλαβε γρήγορα μέτρα και ζήτησε από όλους τους ανήλικους να κάνουν εξετάσεις ναρκωτικών και ούρων. Αρκετοί βρέθηκαν θετικοί και τέθηκαν υπό κράτηση και επικοινώνησαν με τους γονείς τους για να τους παραλάβουν και να μιλήσουν στην αστυνομία.

Κατασχέθηκαν πολλές μοτοσικλέτες, κυρίως επειδή είχαν σωλήνες εξάτμισης και επίπεδα θορύβου που είναι αντίθετα με το νόμο και τους περιορισμούς των ηχητικών πυρομαχικών. Στους ανήλικους ιδιοκτήτες είπαν ότι τα ποδήλατά τους θα μπορούσαν να παραληφθούν από τους ενήλικες συγγενείς τους, αλλά οι παραβιάσεις των καυσαερίων και του θορύβου πρέπει να διορθωθούν και να πληρωθούν από τους παραβάτες και να επιστραφούν στα νόμιμα επίπεδα πριν απελευθερωθούν τα ποδήλατα. Τα ποδήλατα μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό συνεργείο αυτοκινήτων για να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες αλλαγές για να συμμορφωθούν.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉPattaya News 13
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/