Ενημέρωση: Βρέθηκε ο αγνοούμενος Gary Bell, που επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ταϊλάνδη-

Αναφέραμε προηγουμένως πώς η οικογένεια του Gary Bell επικοινώνησε με τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης και ζήτησε πληροφορίες για τον αγνοούμενο πατέρα τους. Ο κύριος Μπελ επισκεπτόταν την Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Μπανγκόκ και Πατάγια, για ένα μήνα. Επρόκειτο να επιστρέψει στο σπίτι και έχασε την πτήση του και αναφέρθηκε από την οικογένεια και τους φίλους ότι βρισκόταν σε δύσκολη θέση ψυχικά. Δεν είχε έρθει σε επαφή με την οικογένειά του, που δεν είναι σαν αυτόν, για όλες τις διακοπές του.

Η κόρη του, Nicola Bell, επικοινώνησε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον τοπικό τύπο για βοήθεια για να τον βρει και να βεβαιωθεί ότι ήταν καλά. Ανέφερε στο facebook της σήμερα, 28 Ιουλίου, ότι επικοινώνησε μαζί της η αστυνομία στη Σκωτία.

Η αστυνομία της Σκωτίας, χάρη σε μια πληροφορία που υποβλήθηκε μέσω των ειδησεογραφικών μέσων, κατάφερε με επιτυχία να εντοπίσει τον κ. Μπελ και επιβεβαίωσε ότι είναι στο δρόμο για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι ζωντανός και καλά. Η ακριβής τοποθεσία και η κατάστασή του είναι άγνωστη, ωστόσο επιστρέφει στην οικογένειά του και είναι υγιής.

Η οικογένεια Bell θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους μοιράστηκαν και προσέγγισαν τους ακόλουθούς και τους φίλους τους για να τους ενημερώσουν για τον αγνοούμενο.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉNicola Bell Facebook
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/