Η Pattaya City αρχίζει να δοκιμάζει κάμερες παγίδα ταχύτητας

PATTAYA: – Η Pattaya έχει αρχίσει να δοκιμάζει κάμερες ταχύτητας στους δρόμους της πόλης.

Δύο κάμερες στο North Road, στις απέναντι πλευρές κοντά στη διασταύρωση με την οδό Phettrakul, είναι πλέον σε λειτουργία. Οι κάμερες τραβούν αυτόματα φωτογραφίες των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων που περνούν το κόκκινο φως ή με ταχύτητα στη διασταύρωση.

Η αστυνομία είπε ότι οι κάμερες θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων που χρησιμοποιούνται σε εγκλήματα.

Εάν είναι επιτυχής, οι κάμερες θα μπορούσαν να εγκατασταθούν αλλού στην πόλη.

Δεν είναι σαφές εάν πέρα ​​από τη συλλογή δεδομένων, θα σταλούν πραγματικά εισιτήρια και κλήσεις στις διευθύνσεις των ανθρώπων κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/