Ομογενής δέχτηκε βάναυση επίθεση μετά από καυγά με τουρίστα για επιλογή μουσικής στο Jomtien Beer Bar

Jomtien-

Το Σαββατοκύριακο ο 65χρονος Βρετανός πολίτης κ. David Williamson, ο οποίος από τότε μετακόμισε στην Πατάγια και ζει νόμιμα εδώ ως συνταξιούχος ομογενής, δέχτηκε βάναυση επίθεση και βρέθηκε αιμόφυρτος αφού τσακώθηκε με έναν τουρίστα. Ο καβγάς σημειώθηκε στο The Roxy Beer Bar που βρίσκεται στην Soi 7 στο Jomtien. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τις υπηρεσίες διάσωσης και έκτακτης ανάγκης.

Το προσωπικό είπε ότι το άλλο άτομο που δεν κατονομάζεται και ο κύριος Williamson γνωρίζονταν και τα πήγαιναν καλά. Δήλωσαν ότι ο καυγάς ξεκίνησε για μια επιλογή μουσικής στο youtube όταν οι πελάτες διαφώνησαν για το είδος της μουσικής που ήθελαν να παίξουν και η διαμάχη εξελίχθηκε σε σωματική διαμάχη. Ο άλλος τουρίστας τράπηκε σε φυγή από το σημείο λίγο μετά τον καυγά ενώ ο κ. Ουίλιαμσον παρέμεινε για την αστυνομία.

Η αστυνομία θα εξετάσει το CCTV και θα αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες για το άλλο άτομο σε μια προσπάθεια να του απαγγελθεί κατηγορία για επίθεση και να προσδιορίσει ποιος ξεκίνησε τη σωματική αντιπαράθεση.

 

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/