Νέος επικεφαλής του συμβουλίου λεωφορείων Pattaya Baht για να επιβάλει τους κανόνες, να φέρει νέους κανόνες όπως η απαγόρευση στάσης στο πίσω μέρος των λεωφορείων Baht

Πατάγια-

 

PATTAYA: – Ο νέος επικεφαλής του Συνεταιρισμού Λεωφορείων Pattaya Baht ίδρυσε μια επιτροπή επιφορτισμένη με τη διερεύνηση των οδηγών που παραβιάζουν τους κανόνες κυκλοφορίας.

Ο Sutab Sukuojai παρουσίασε τα σχέδια και τις πολιτικές του στα μέλη και στους αξιωματούχους της περιοχής Banglamung σε μια συνάντηση στις 28 Ιουνίου στο γραφείο του συνεταιρισμού στην Πατάγια.

Ο νέος πρόεδρος είπε ότι θα βοηθήσει τον στρατό και την αστυνομία να καταπολεμήσουν τους οδηγούς που παρκάρουν παράνομα, δεν χρησιμοποιούν στάσεις λεωφορείων και απομακρύνονται από τα καθορισμένα δρομολόγια. Έχει επίσης ανακοινωθεί, προς μεγάλη έκπληξη των οδηγών λεωφορείων, των ομογενών και των τουριστών ότι η στάση στο λεωφορείο μπατ ή στο πίσω μέρος του λεωφορείου μπατ θα απαγορευτεί. Τα άτομα που παραβιάζουν αυτόν τον νόμο μπορούν να χρεωθούν έως και 3000 μπατ. Δεν είναι σαφές εάν το πρόστιμο είναι ευθύνη του οδηγού ή του ατόμου που στέκεται στην πλάτη.

Ο λόγος για την απαγόρευση της στάσης στο πίσω μέρος των λεωφορείων μπατ έχει δηλωθεί ότι πολλοί άνθρωποι έπεσαν με τα χρόνια, γενικά όταν ήταν μεθυσμένοι, και τραυματίστηκαν σοβαρά. Εξετάζεται επίσης η αφαίρεση των πίσω όρθια περιοχών των λεωφορείων μπατ. Αναφέρεται ότι αυτή η απαγόρευση έγινε άμεσα και η αστυνομία έχει αρχίσει να επιβάλλει πρόστιμα σε άτομα που στέκονται στην πλάτη. Οι ειδήσεις της Pattaya μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι έχουν συμβεί αρκετές αναφορές για τουρίστες που κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 3000 μπατ επειδή στέκονταν στην πλάτη.

Οι φορείς εκμετάλλευσης λεωφορείων Μπατ θα ενημερωθούν επίσης να μην υπερφορτώνουν τα λεωφορεία μπατ, ειδικά στις στάσεις λεωφορείων στον δεύτερο δρόμο που πηγαίνει προς Jomtien και Naklua. Τέλος, θα υπενθυμιστεί στους οδηγούς να μην υπερχρεώνουν τους τουρίστες που δεν γνωρίζουν τον ναύλο ή να χρεώνουν περισσότερα σε περίπτωση μεγάλης κίνησης.

Ο Σούταμπ υποσχέθηκε ότι όσοι κριθούν ένοχοι θα ανασταλούν από την οδήγηση και θα αντιμετωπίσουν την ανάκληση της άδειας οδήγησης για υποτροπή.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/