Ενημέρωση διάσωσης: Οι έντονες συνεχείς βροχοπτώσεις συνεχίζουν να εμποδίζουν την προσπάθεια διάσωσης, πλημμυρίζοντας σχεδόν στο στόμιο του Σπηλαίου

Τσιάνγκ Ράι-

Από τη σελίδα του Thai Navy Seals στο Facebook, από τη 1:00 το μεσημέρι της Πέμπτης αναγκάστηκαν να αναστείλουν προσωρινά τις προσπάθειες διάσωσης για άλλη μια φορά λόγω ασταμάτητας έντονων βροχοπτώσεων που, όπως δείχνει η φωτογραφία, κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν ακόμη και την είσοδο του σπηλαίου όπου μια ποδοσφαιρική ομάδα και ο προπονητής τους παραμένουν παγιδευμένοι.

Οι μετεωρολόγοι λένε ότι η βροχή θα πρέπει να τελειώσει σήμερα το απόγευμα, γεγονός που θα δώσει μια ανακούφιση για τους Thai Navy Seals και τους ξένους δύτες, συμπεριλαμβανομένων των φώκιας του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, για να συνεχίσουν την έρευνα για την εξαφανισμένη ομάδα.

Πιστεύεται ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα και γύρω από ένα τμήμα του σπηλαίου που ονομάζεται Pattaya Beach, το οποίο ονομάστηκε έτσι καθώς δεν πλημμυρίζει ποτέ εντελώς και αφήνει ένα μικρό τμήμα άμμου και βράχου σύμφωνα με τις αρχές και τον βετεράνο εξερευνητή των σπηλαίων Vern Unsworth από το Ηνωμένο Βασίλειο που έχει χαρτογραφήσει και εξερεύνησε πλήρως το σπήλαιο και ζει στο Τσιάνγκ Ράι. Ο ίδιος και άλλα άτομα με εμπειρία στο σύστημα των σπηλαίων δηλώνουν ότι αυτή η περιοχή, λόγω του επιπέδου της, δεν πλημμυρίζει. Εμπειρογνώμονες ανάκαμψης από καταστροφές έχουν επίσης φτάσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και συζητούν με αξιωματούχους της Ταϊλάνδης σχετικά με το ενδεχόμενο τρυπήματος στο βουνό για να φτάσουν στην παραλία Pattaya και στους θαλάμους κοντά.

Αυτή είναι τώρα η έκτη μέρα που η ομάδα έχει κολλήσει μέσα στο συγκρότημα των σπηλαίων και παρά τις περισσότερες από 20 αντλίες νερού υψηλής πίεσης που έχουν αναπτυχθεί για να μειωθεί η στάθμη του νερού, οι καταρρακτώδεις ασταμάτητα βροχές συνεχίζουν να εμποδίζουν την πρόοδο.

Θα παρέχουμε ενημερώσεις

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/