Το Υπουργείο Πολιτισμού της Ταϊλάνδης υπενθυμίζει στους τουρίστες και τους κατοίκους ότι τα σεξουαλικά παιχνίδια είναι αντίθετα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη-

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Salinee Chumsawan, Διευθύντρια του Γραφείου Παρακολούθησης Πολιτισμού στο Υπουργείο Πολιτισμού, μίλησε σε δημοσιογράφους και τον Τύπο ως απάντηση σε αρκετά δημοσιευμένα άρθρα σε ξένες εφημερίδες σχετικά με τουρίστες που κρατούνται και επιβάλλονται πρόστιμα επειδή έφεραν σεξουαλικά παιχνίδια, όπως δονητές κ.λπ. Ταϊλάνδη. Τα πρόσφατα άρθρα ειδήσεων οδήγησαν πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αγγλίας, να εκδώσουν ταξιδιωτική ειδοποίηση προς τους πολίτες της προειδοποιώντας τους ότι τα Sex Toys είναι αντίθετα με το νόμο στην Ταϊλάνδη για να τα φέρουν, να αγοράσουν ή να τα αποκτήσουν.

Η κ. Chumsawan δήλωσε στον Τύπο ότι τα σεξουαλικά παιχνίδια δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν καθώς είναι αντίθετα με τις απόψεις της κοινωνίας της Ταϊλάνδης και προσβλητικά για τους περισσότερους Ταϊλανδούς. Δήλωσε επίσης ότι οι άνθρωποι που έχουν ορμές θα πρέπει να διαλογίζονται, να επισκέπτονται έναν τοπικό ναό ή να συμμετέχουν σε αθλήματα.

Αυτό προκάλεσε θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, με πολλούς Ταϊλανδούς να λένε ότι το θέμα παρασύρεται κάτω από το τραπέζι και συμπεριφέρονται σαν να μην είναι εκεί.

Τούτου λεχθέντος, εμείς εδώ στο The Pattaya News σας υπενθυμίζουμε ότι τα σεξουαλικά παιχνίδια ΕΙΝΑΙ ενάντια στη νομοθεσία της Ταϊλάνδης και οι κυρώσεις, όπως το άτμισμα, μπορεί να είναι αυστηρές.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/