Γάλλος τουρίστας παραπονιέται στην αστυνομία της Ταϊλάνδης για ναζιστικό εξοπλισμό προς πώληση στην Πατάγια

Πατάγια-

Ο κ. Alexandre Jandaeng, 34 ετών, από τον Γάλλο, εντόπισε την προηγούμενη φωτογραφία σε ένα κατάστημα δίπλα στο δρόμο στην Πατάγια στις πρόσφατες διακοπές του και τράβηξε φωτογραφίες.

Δηλώνει ότι προσβλήθηκε πολύ από την πώληση στην Πατάγια και την Ταϊλάνδη και ότι πιστεύει ότι αυτό αντανακλά άσχημα στην Πατάγια. Πήγε στην τουριστική αστυνομία με τις εικόνες και ρώτησε γιατί θα επέτρεπαν να πουληθούν εδώ.

Η αστυνομία απάντησε σε επίσημη δήλωση ότι, αν και κατανοεί το ναζιστικό σύμβολο και τα αντικείμενα απαγορεύονται σε πολλές χώρες, δεν είναι ενάντια στον νόμο της Ταϊλάνδης ούτε απαγορεύονται στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, είπαν ότι τα προϊόντα απομίμησης είναι αντίθετα με το νόμο και υπόκεινται σε νομικές ενέργειες. Δεν δήλωσαν συγκεκριμένα εάν θα έψαχναν σε αυτό το μεμονωμένο κατάστημα όπου τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/