Η συγκλονιστική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία πίσω από τον Αυστραλό που μαχαιρώθηκε στο Mixx Disco- (Βίντεο)

Πατάγια-

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στην ιστορία του Αυστραλού υπηκόου, Jaydon Sienkiewicz, 21, που μαχαιρώθηκε στο Mixx Disco στην Walking Street στη Νότια Πατάγια.

Σε αντίθεση με ό,τι είχε πει αρχικά στην αστυνομία από την οικογένεια του θύματος, ο Jaydon ΔΕΝ μαχαιρώθηκε στην τουαλέτα, αλλά είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά του που συμμετείχε σε δεκαμελές πάρτι μόνος του. Υπέθεσαν ότι είχε πάει στην τουαλέτα, αλλά στην πραγματικότητα είχε περιπλανηθεί στην αντίθετη πλευρά της ντίσκο και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο άγγιξε ένα κορίτσι με έναν άνδρα που ονομαζόταν μόνο από το Ισραήλ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας είδε το ακατάλληλο άγγιγμα και επιτέθηκε στον άνδρα, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα μαζί του προσπαθούσε να τον συγκρατήσει καθώς και έναν άλλον άντρα που ήταν κοντά. Φαίνεται καθαρά στο βίντεο να βγάζει ένα μαχαίρι από την τσέπη του και στη συνέχεια να μαχαιρώνει τον Τζέιντον στο πλάι. Ο Τζέιντον, εμφανώς μπερδεμένος σηκώνει το πουκάμισό του και κατάλαβε μόνο όταν επέστρεψε στην οικογένειά του ότι είχε υποστεί ένα αρκετά μεγάλο τραύμα από μαχαίρι.

Ο Τζέιντον εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο και έχει αναβαθμιστεί σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Μίλησε στην αστυνομία και δήλωσε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή και θυμάται ελάχιστα από το περιστατικό. Η αστυνομία δεν έχει δώσει άλλες λεπτομέρειες για την κατάθεσή του.

Ο Ισραηλινός άνδρας, τον οποίο η αστυνομία εντόπισε αλλά δεν κατονομάστηκε στα μέσα ενημέρωσης, έφυγε από τη ντίσκο αμέσως μετά το μαχαίρι, πήρε ταξί στο αεροδρόμιο και πέταξε έξω με την πρώτη διαθέσιμη πτήση, εγκαταλείποντας τη χώρα μέσα σε 5 ώρες από το μαχαίρι. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του και επικοινώνησε με την πρεσβεία του Ισραήλ, η οποία δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με τις αρχές της Ταϊλάνδης για την προσαγωγή του άνδρα στη δικαιοσύνη.

Δεν είναι σαφές εάν ο Τζέιντον θα αντιμετωπίσει ποινή ή χρεώσεις επειδή άγγιξε το κορίτσι χωρίς την άδειά της.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/