Η Pattaya Bargirl, 27 ετών, πεθαίνει στο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια υπερβολικής δόσης ναρκωτικών

Πατάγια-

Η Daily News ανέφερε ότι μια 27χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πάρκινγκ ενός κτιρίου διαμερισμάτων στο Soi Khao Talo την Τετάρτη.

Θεωρείται ότι πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ένα κλιπ που τραβήχτηκε πριν πηδήξει στάλθηκε στον φίλο της και βρίσκεται στην κατοχή της αστυνομίας της Nong Prue.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Ploirat Sriwichai νεκρό στο σημείο. Ένας φίλος είπε ότι έσπευσαν όταν η Ploirat τηλεφώνησε για να πει ότι ήταν άρρωστη και ότι χρειαζόταν να αγοράσει τα φάρμακά της.

Την βρήκαν νεκρή.

Στο δωμάτιο του πέμπτου ορόφου του θύματος, οι αστυνομικοί βρήκαν αντικείμενα διάσπαρτα παντού – υπήρχαν πολλές μικρές πλαστικές σακούλες και εξοπλισμός λήψης ναρκωτικών που φαινόταν να υπονοεί ότι ήταν χρήστης μεθαμφεταμίνης.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πήρε υπερβολική δόση και έπαθε κάποια κρίση πανικού. Θα στείλουν το σώμα για μια τοξικολογική εξέταση για να επιβεβαιώσει τη χρήση μεθαμφεταμίνης.

Έχουν στην κατοχή τους το κλιπ που έστειλε στον φίλο της στο οποίο είπε: «Δεν αντέχω άλλο. Τρέμω. Φοβάμαι μια κρίση. Πάρε μου φάρμακα σε παρακαλώ».

Η σορός στάλθηκε για νεκροψία. Εκείνη την ώρα ήταν μόνη στο διαμέρισμα και η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα. Δεν έχει αναφερθεί πού εργαζόταν στην Πατάγια.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/