Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya καταστρέφουν τα Street Food Carts

Πατάγια-

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια κηρύσσουν πόλεμο στα καρότσια του δρόμου σε περιοχές όπου είναι περιορισμένα. Τα καρότσια του δρόμου, τα οποία τεχνικά είναι αντίθετα με το νόμο, καθώς δεν έχουν άδεια και δεν περνούν από υγειονομικούς ελέγχους, ήταν πάντα μέρος της κουλτούρας της Ταϊλάνδης και το ταϊλανδέζικο street food είναι αγαπητό τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες από όλο τον κόσμο. Οι αξιωματούχοι αναγνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το street cart food για την τουριστική βιομηχανία και τον τοπικό πληθυσμό, αλλά επίσης, παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις, δεν μπορούν να το επιτρέψουν σε περιοχές όπου εμποδίζουν την κυκλοφορία ή προκαλούν προβλήματα.

Τις τελευταίες μέρες, ομάδες της αστυνομίας ανέβασαν και κατέβασαν τα Soi 6, Soi 7 και Soi 8 εκδίδοντας εισιτήρια και κατάσχοντας καρότσια τροφίμων. Τα οχήματα της αστυνομίας έχουν σταθμεύσει στο τέλος των δρόμων για να πιάσουν τα καρότσια του δρόμου πριν επιχειρήσουν να κατέβουν στο δρόμο. Οι πωλητές έχουν συνεχώς προειδοποιηθεί ότι αυτό θα συμβεί και ότι πρέπει να παραμείνουν στις καθορισμένες περιοχές, όπως η αγορά Soi Buakhao ή Soi 15 στην Walking Street. Ωστόσο, δεν άκουσαν και συνέχισαν να εμποδίζουν τις διαδρομές έκτακτης ανάγκης και να εμποδίζουν την κυκλοφορία στους μεγάλους δρόμους. Επιπλέον, νόμιμα εστιατόρια και 7-11 έχουν εκφράσει ανησυχία για τα παράνομα καρότσια που επηρεάζουν την επιχείρησή τους. (Παρόμοια με τις ανησυχίες που έχουν τα ξενοδοχεία για παράνομους ξενώνες)

Αξιωματούχοι της πόλης αναφέρουν ότι η πίεση θα συνεχιστεί ως μέρος της λύσης για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και των οδικών συνθηκών. Εν τω μεταξύ, έξυπνοι Ταϊλανδοί με μοτοσικλέτες έχουν δει να προσφέρουν υπηρεσία παράδοσης σε πεινασμένα κορίτσια που εργάζονται στα Soi 6, 7 και 8 έναντι μικρής χρέωσης και πηγαίνουν και μαζεύουν νόστιμο ταϊλανδέζικο street food από τις καθορισμένες περιοχές.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/