Ενδιαφέρεστε για το Crypto Currency; Μηνιαία συνάντηση Pattaya Crypto 1η Δευτέρα κάθε μήνα, επόμενη συνάντηση 4 Ιουνίου

Το Pattaya Crypto Meetup είναι μια ανοιχτή κοινωνική εκδήλωση για συζήτηση κρυπτογράφησης και bitcoin. Θα συναντηθούμε στο μπαρ του τελευταίου ορόφου στο Hilton, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κλείσουμε μερικά τραπέζια αν ξέρουμε πόσα θα έρθουν. Το Hilton βρίσκεται πάνω από το Central Festival στην Beach Road. Ανεβείτε με ανελκυστήρα στον 16ο όροφο και, στη συνέχεια, ανεβείτε στο μπαρ του τελευταίου ορόφου. Τα σανδάλια/σαγιονάρες και τα ζέρσεϊ απαγορεύονται από το Hilton, παρακαλούμε ντυθείτε business casual.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, αρχάριοι, παιδιά ICO, έμποροι, αρχάριοι, ειδικοί, επενδυτές, influencers κ.λπ.

Μερικά θέματα ευπρόσδεκτα, παγκόσμια νέα κρυπτογράφησης, τεχνολογίες, ανερχόμενα νομίσματα, ανταλλαγές κ.λπ

Η συνάντησή μας είναι απλώς δικτύωση και κοινωνικοποίηση με την τοπική κοινότητα κρυπτογράφησης.

Οι αρχάριοι είναι ευπρόσδεκτοι και θα υπάρχουν και ειδικοί εκεί, παρακαλούμε μοιραστείτε την εκδήλωσή μας και φέρτε μερικούς άλλους μαζί.

Δεν υπάρχουν ανοδικές πωλήσεις και θα έρθουν τουλάχιστον 10 άτομα.

Ευχαριστούμε την Pattaya Crypto Group που μας ενημέρωσε. Έχετε μπροστά σας κάποιο υπέροχο event; Στείλτε μας e-mail στο Pattayanewseditor@gmail.com και θα δημοσιεύσουμε σχετικά εδώ!

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/