Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν από τους δέκα πιο καταζητούμενους συλλέκτες παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο

Μπανγκόκ-

Ο 64χρονος Christean Python, Ελβετός, συνελήφθη λίγο έξω από την Μπανγκόκ αυτή την εβδομάδα μετά από εντατική έρευνα της αστυνομίας και του στρατού με τη βοήθεια διεθνών αρχών επιβολής του νόμου από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες τον αναγνώρισαν ως έναν από τους δέκα πιο καταζητούμενους και μεγαλύτερους συλλέκτες παιδικής πορνογραφίας στον πλανήτη.

Ο κύριος Python συνελήφθη στο σπίτι του όπου μένει με την Ταϊλανδή σύζυγό του. Ζει στην Ταϊλάνδη για πάνω από είκοσι χρόνια σύμφωνα με τη νόμιμη μετανάστευση.

Μετά τη σύλληψή του, οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν 248 βίντεο με παιδιά, πολλά κάτω των πέντε ετών. Ανακάλυψαν επίσης χιλιάδες φωτογραφίες.

Ο κύριος Python παραδέχτηκε ότι απολάμβανε την παιδική πορνογραφία και δήλωσε ότι πριν από 11 χρόνια έχασε την ικανότητα να περπατά περισσότερο από μερικά πόδια και έμεινε στο σπίτι λόγω ενός αγνώστου ατυχήματος. Ο κύριος Python δήλωσε ότι άρχισε να εθίζεται στην παιδική πορνογραφία εκείνη τη χρονική περίοδο και αυτό τον βοήθησε να ξεφύγει από το μυαλό του ότι ήταν δεσμευμένος στο σπίτι του. Δήλωσε επίσης ότι δεν παρήγαγε ούτε κινηματογράφησε το πορνό ούτε έβλαψε ποτέ ένα παιδί αυτοπροσώπως προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Κατηγορήθηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και αντιμετωπίζει 5 χρόνια φυλάκιση στην Ταϊλάνδη ή/και πρόστιμο 100,000 μπατ σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης. Ωστόσο, είναι πιθανό να προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις σε συνδυασμό με τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών και την επιβολή της Ταϊλάνδης.

Λόγω της ιατρικής του κατάστασης έχει τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό με την επιβολή του νόμου να τον παρακολουθεί.

 

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/