Ενημέρωση: Ιστορία Ινδών «τουριστών» που λένε ότι πωλητές χαλιών παραλίας τους επιτέθηκαν γεμάτοι τρύπες, δεν είναι αλήθεια

Πατάγια-

Όπως αναφέρθηκε από εμάς και ευρέως μέσω άλλων ΜΜΕ χθες ότι δύο Ινδοί τουρίστες δέχθηκαν επίθεση από Beach Mat Vendors στον Beach Road κοντά στο Soi 9, αποδεικνύεται ότι η ιστορία των δύο Ινδών «τουριστών» δεν ήταν ακριβώς όπως φαινόταν.

Οι δύο Ινδοί «τουρίστες» δεν είναι καθόλου τουρίστες αλλά κάτοικοι της Πατάγια για μεγάλο χρονικό διάστημα με νόμιμες άδειες εργασίας και βίζα εργασίας που εργάζονται σε εξαγωγική εταιρεία, κάτι που ξέχασαν να αναφέρουν στην αστυνομία κατά την αναφορά τους.

Επίσης, «ξέχασαν» να αναφέρουν ότι οι δύο Ταϊλανδοί που τους επιτέθηκαν δεν ήταν πωλητές στρωμάτων παραλίας, αλλά δηλώθηκαν ως επιχειρηματικοί συνεργάτες με την εταιρεία τους. Οι Ινδοί υπήκοοι, Baldeep Singh Gultali και Gurwiwder Singh, δήλωσαν ότι η γυναίκα από την Ταϊλάνδη ήταν «μπερδεμένη» και νόμιζε ότι οι Ταϊλανδοί ήταν πωλητές χαλιών στην παραλία, παρά το γεγονός ότι μιλούσαν σε άπταιστα ταϊλανδέζικα και περιέγραψαν την κατάσταση τόσο σε εκείνη όσο και στον Ινδό. άνδρες που μιλούν ταϊλανδέζικα. Ισχυρίζονται ότι δεν είπαν ψέματα, παρά τους πολλούς μάρτυρες του αντίθετου, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών αστυνομικών.

Ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Apichai Krobphet, Αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια, λέει ότι η αληθινή ιστορία είναι αρκετά διαφορετική αφού πήρε συνέντευξη από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και οι Ινδοί άνδρες παραδέχθηκαν ότι υπήρχε κάποια «σύγχυση».

Ο κ. Baldeep, για έναν ανώνυμο επιχειρηματικό σκοπό, χρειάστηκε να μεταφέρει 3000 μπατ στην Ινδία, αλλά είχε μόνο 2500 μπατ πάνω του. Έβαλε στον κ. Σινγκ να τηλεφωνήσει σε έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, τους δύο Ταϊλανδούς που δεν κατονομάζονται, για να τους φέρει 500 μπατ. Ωστόσο, όταν έφτασαν και τα δύο μέρη δηλώνουν ότι ο κ. Σινγκ αρνήθηκε να δώσει χρήματα ή να πληρώσει τους Ταϊλανδούς συνεργάτες για την παράδοση από πολύ μακριά μέσα στη νύχτα. Στο σημείο αυτό ξέσπασε καβγάς μεταξύ των δύο πλευρών για την επιχειρηματική διαμάχη. Ένας πωλητής χαλιών παραλίας προσπάθησε να διαλύσει τον καβγά, αλλά απέτυχε και εκεί οι Ινδοί δηλώνουν «σύγχυση».

Η αστυνομία ερευνά περαιτέρω την πλέον αποφασισμένη προσωπική επιχειρηματική διαμάχη, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν συμμορίες πωλητών χαλιών παραλίας που να «ιδιοκτήτες» της παραλίας. Ίσως στο μέλλον να μην κάνουν «επιχειρήσεις» στη 1:00 π.μ. στο Beach Road.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/