Η οικονομία της Ταϊλάνδης αναπτύσσεται με τον ταχύτερο ρυθμό των τελευταίων 5 ετών για το πρώτο τρίμηνο του 2018

Ταϊλάνδη-

Σε συνδυασμό με το άρθρο μας προηγουμένως αυτήν την εβδομάδα σχετικά με τον αριθμό των τουριστών με αύξηση 14% σε τρίμηνο έως τώρα το 2018, τον υψηλότερο αριθμό σε τρία χρόνια, η Ταϊλάνδη και το Reuters αναφέρουν τώρα ότι η οικονομία είχε το μεγαλύτερο επίπεδο ανάπτυξης σε πέντε χρόνια για το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Η οικονομική αύξηση αποδίδεται στην αύξηση των δαπανών των τουριστών, ιδίως των Κινέζων και των Ινδών της μεσαίας και ανώτερης τάξης, στην υψηλότερη ιδιωτική κατανάλωση και στη βελτιωμένη απόδοση των εξαγωγών συνολικά.

Ωστόσο, αναλυτές όπως η Krystal Tan με την Capital Economics προειδοποιούν ότι η ανάπτυξη μπορεί να μην διατηρηθεί για το έτος καθώς εξακολουθεί να υπάρχει αβεβαιότητα λόγω της πολιτικής κατάστασης με την Ταϊλάνδη και των εκλογών που καθυστερούν για ένα ακόμη έτος, καθώς και πιθανής χαλάρωσης στα εξαγόμενα αγαθά. Ο αριθμός των τουριστών αναμένεται να αυξηθεί στο σύνολο της χώρας και η μέση δαπάνη των τουριστών έχει αυξηθεί, ειδικά για τους Κινέζους και τους Ινδούς τουρίστες.

ΠΗΓΉReuters
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/