Ενοικιαστές σκουπίδια 10 εκατομμύρια μπατ διαμέρισμα, εξαφανίζονται χωρίς ίχνος

Πατάγια-

Παραπάνω είναι οι φρικιαστικές φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στο Facebook από τον χρήστη Jindaporn Ao Amam, δηλωμένο φίλο του ιδιοκτήτη που προσπάθησε να το κάνει viral.

Δηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης νοίκιασε αυτό το διαμέρισμα, που λέγεται ότι αξίζει 10 εκατομμύρια μπατ, σε μια αλλοδαπή κυρία με δύο κόρες για 30,000 μπατ το μήνα. Νοίκιασαν το διαμέρισμα για περίπου δύο χρόνια και ήταν πάντα έγκαιρα με το ενοίκιο και σύμφωνα με άλλους ενοικιαστές ήσυχο.

Ωστόσο, πρόσφατα, κάθε επαφή σταμάτησε και οι έλεγχοι ενοικίασης έπαψαν να έρχονται. Όταν ο ιδιοκτήτης πήγε να ερευνήσει αυτή ήταν η κατάσταση στην οποία έμεινε το διαμέρισμα. Επιπλέον, η τουαλέτα έσπασε και η κουζίνα διαλύθηκε και πολλά αντικείμενα, όπως τηλεόραση και στερεοφωνικό σύστημα, κλάπηκαν.

Ο ιδιοκτήτης έδωσε τα στοιχεία διαβατηρίου των ενοίκων στην αστυνομία της Ταϊλάνδης που ελπίζει να τους κυνηγήσει, ωστόσο δήλωσε ότι πιστεύουν ότι έχουν φύγει από τη χώρα αλλά θα μπουν στη μαύρη λίστα για να επιστρέψουν.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/