Οι επόπτες της στάσης ταξί μοτοσικλετών κλήθηκαν να συναντηθούν με αξιωματούχους της Πατάγια για την πρόσφατη τουριστική επίθεση

Πατάγια-

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, οι οδηγοί ταξί μοτοσικλετών στην Πατάγια ήταν ξανά στην επικαιρότητα πρόσφατα μετά από επίθεση σε έναν Γερμανό τουρίστα, τον Andreas Bauer, αφού προσπάθησε να βγάλει ένα σφιγκτήρα από τη μηχανή που είχε κατασχεθεί καθώς δεν είχε δίπλωμα, όπως περιέγραψε ο ίδιος. , ως στιγμή πανικού.

Την Κυριακή, στις 20, γύρω στις 3:00 μ.μ., ο επικεφαλής κάθε σταθμού ταξί μοτοσικλετών στην Πατάγια (Κάθε στάση έχει έναν επόπτη) κλήθηκε στο Αλκαζάρ στο δεύτερο δρόμο για μια συνάντηση με κορυφαίους αξιωματούχους της Ταϊλάνδης.

Παρόντες ήταν αξιωματούχοι του Υπουργείου Χερσαίων Μεταφορών, ο στρατός και οι εκπρόσωποι της περιοχής Bang Lamung.

Οι οδηγοί ταξί μοτοσικλετών ενημερώθηκαν ότι παρά την αναδιοργάνωση, τις πολλαπλές προπονήσεις, τις εκκλήσεις για βοήθεια και την εκ νέου πιστοποίηση για όλους τους οδηγούς ότι εξακολουθούσαν να συμπεριφέρονται άσχημα. Υπενθυμίστηκε στους επόπτες ότι οι οδηγοί μοτοσυκλετών ήταν το «Πρόσωπο της Πατάγια» για πολλούς τουρίστες και την κοινότητα και ότι η ενέργεια που έκανε ένας κακός οδηγός μοτοσικλέτας έπληξε τη φήμη ολόκληρης της πόλης και όλων των οδηγών μοτοσυκλετών.

Το μήνυμά τους ήταν πολύ σαφές στους οδηγούς: Να είστε δίκαιοι, να χρεώνετε συνεπείς και λογικούς ναύλους σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης και μην εμπλακείτε σε διαμάχες μεταξύ τουριστών και ιδιοκτητών επιχειρήσεων, αντίθετα, καλέστε την αστυνομία για να χειριστεί την κατάσταση. Οι εποχές των οδηγών μοτοσυκλετών που βοηθούσαν να είναι «ενίσχυση» για μεθυσμένους ή προβληματικούς πελάτες έχουν περάσει πολύ καλά, ενημερώθηκαν οι προϊστάμενοι. Αναφέρθηκε και παραδέχτηκε ότι στην πρόσφατη κατάσταση ο Γερμανός τουρίστας ήταν πράγματι πολύ αγενής με τον Ταϊλάνδη και τον Ταϊλανδό και προσπάθησε να αντισταθεί στη σύλληψη, ωστόσο, ήταν μια κατάσταση για την αστυνομία να χειριστεί ΟΧΙ τους οδηγούς μοτοσυκλετών.

Θα παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις λάβουμε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/