Ενημέρωση: Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης παρεμβαίνει σε περίπτωση οδηγού μοτοσικλέτας που επιτέθηκε σε τουρίστα, αντιμετωπίζει χιλιάδες πρόστιμα και φυλάκιση

Πατάγια-

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο οδηγός μοτοσικλέτας που επιτέθηκε σε έναν τουρίστα επιβλήθηκε ποινή 1000 μπατ από την αστυνομία της Ταϊλάνδης και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Ωστόσο, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αποφάσισε ότι οι κυρώσεις μπορεί να είναι πολύ υψηλότερες για τον κ. Sunthorn Saengtham.

Το Τμήμα Χερσαίων Μεταφορών, μετά από χιλιάδες καταγγελίες καταναλωτών για τη συμπεριφορά του οδηγού ταξί, διερευνά τώρα το περιστατικό.

Δηλώνουν ότι ο ίδιος ο κ. Saengtham δεν έχει έγκυρη άδεια, το όχημά του δεν ήταν ταξινομημένο και επίσης έκανε εξίσου παράβαση με τον Γερμανό τουρίστα που κλώτσησε στο κεφάλι.

Αν και έχει αναφερθεί ευρέως και επιβεβαιώθηκε από πολλούς μάρτυρες ότι ο Γερμανός τουρίστας ήταν αγενής, έβρισε την αστυνομία και τους Ταϊλανδούς και προσπάθησε να φύγει και να ξεκλειδώσει τη μοτοσικλέτα του, το Τμήμα Χερσαίων Μεταφορών και η αστυνομία συμφωνούν ότι θα μπορούσαν να είχαν χειριστεί την κατάσταση και το έκανε. δεν χρειάζεται κάποιος να παρέμβει και να επιτεθεί στον τουρίστα.

Το Τμήμα Χερσαίων Μεταφορών έχει δηλώσει ότι η εικόνα ενός οδηγού μοτοσυκλέτας που κλωτσάει έναν τουρίστα στο κεφάλι, ανεξάρτητα από το πόσο λάθος, αγενής, άσεμνος κ.λπ., μπορεί να βλάψει ολόκληρη τη βιομηχανία ταξί μοτοσυκλέτας.

Το DLT δήλωσε ότι θα ασκήσει περαιτέρω κατηγορίες κατά του κ. Saengtham. Δήλωσαν επίσης ότι υποστηρίζουν τις χρεώσεις για τον Γερμανό τουρίστα και ότι όλοι οι τουρίστες θα πρέπει να έχουν άδεια για να αποφύγουν προβλήματα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/