Το υδάτινο πάρκο Ramayana ανακοινώνει σχέδιο για μεγάλη επέκταση, σε στυλ θεματικού πάρκου.

Η Ramayana πρόκειται να γίνει παγκόσμιας κλάσης Θεματικό Πάρκο

Πατάγια-

Όποιος έχει πάει στο υδάτινο πάρκο Ramayana, που βρίσκεται ανάμεσα στο Οινοποιείο Silverlake και το διάσημο βουνό του Βούδα, έχει παρατηρήσει ότι έχει άφθονο χώρο και χώρο για να επεκταθεί και πρόσφατα έγιναν πολλές μπουλντόζες και εκκαθαρίσεις γης μέσα και γύρω από το πάρκο.

Η Ramayana, η οποία πρόσφατα γιόρτασε την επέτειο των δύο χρόνων της και είναι το νούμερο ένα υδάτινο πάρκο στην Ταϊλάνδη, το 3ο σε όλη την Ασία και το 19ο στον κόσμο, έχει μεγαλύτερα σχέδια και στόχους...ένα θεματικό πάρκο και θέρετρο παγκόσμιας κλάσης ακριβώς έξω από την Πατάγια.

 

Ο Johannes Pattermann, διευθυντής πωλήσεων στο Ramayana, δήλωσε: «Το υδάτινο πάρκο Ramayana άνοιξε το 2016 με μια επένδυση 1.5 δισεκατομμυρίων Bt σε μια περιοχή 106 rai που περιβάλλεται από την όμορφη φύση του Khao Chee Chan και του Silver Lake Winery. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε 7,500 τουρίστες την ημέρα και έχουμε επιλεγεί από το TripAdvisor ως το μεγαλύτερο και καλύτερο υδάτινο πάρκο στην Ταϊλάνδη, το τρίτο στην Ασία και το 19ο στον κόσμο.»

Είπε ότι στο μέλλον το πάρκο σχεδιάζει να επενδύσει σε εγκαταστάσεις αναψυχής που θα περιλαμβάνουν μη υδάτινα αξιοθέατα, όπως τρενάκια και συναρπαστικές βόλτες, καθώς και εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης που απευθύνονται σε μεγαλύτερο αριθμό τουριστών.

«Η τουριστική βιομηχανία του Chon Buri και της Pattaya, καθώς και της Ταϊλάνδης συνολικά, αναμένεται να αναπτύσσεται συνεχώς. Ο τουρισμός της Πατάγια μετατρέπεται επίσης σε οικογενειακό προορισμό με αθλητικό τουρισμό, και αυτό είναι καλό για την εικόνα της Πατάγια. Συμβαδίζει επίσης με τις πολιτικές της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης για την καθιέρωση της Ταϊλάνδης ως οικογενειακού προορισμού. Το υδάτινο πάρκο Ramayana είναι έτοιμο να απαντήσει σε αυτήν την πολιτική και είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε μεγάλους οργανισμούς, ομαδικές εκδρομές και οικογένειες σε μεγαλύτερη κλίμακα. Με τον μεγάλο μας χώρο και τις πολυάριθμες εγκαταστάσεις μας, ως το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στη χώρα, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των μεγάλων εταιρειών», είπε.

Δεν δόθηκε χρονοδιάγραμμα για τα νέα αξιοθέατα και την επέκταση του πάρκου, αλλά με βάση τις μπουλντόζες και την κατασκευή εκτός του πάρκου, τα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/