Η παραλία Jomtien μολυσμένη με μαύρα λύματα μετά από μέρες έντονων βροχοπτώσεων

Οι αρχές αλληλοκατηγορούνται για το πρόβλημα, μεταθέτουν ευθύνες

Jomtien-

Η δημοφιλής παραλία Jomtien έμοιαζε περισσότερο με πετρελαιοκηλίδα για πάνω από ένα χιλιόμετρο μπροστά από πολλά μεγάλα ξενοδοχεία την Κυριακή, στη μέση της παραλίας Jomtien, καταστρέφοντας ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το κατάμαυρο νερό ανάβλυζε για ώρες από έναν οχετό αποχέτευσης όμβριων υδάτων που φαινόταν να είναι το αποτέλεσμα ημερών μη εποχικής βροχής στην Πατάγια.

Πολλοί τουρίστες ήταν πολύ δυσαρεστημένοι και εξέφρασαν ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι με την αργή ανταπόκριση στο περιστατικό από τις αρχές. Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν επίσης ανησυχία καθώς αυτή η περιοχή της παραλίας Jomtien συνήθως δεν έχει τα προβλήματα λυμάτων που έχει η παραλία Pattaya και αποτελεί σημαντικό μέρος της τοπικής τουριστικής εμπειρίας και οικονομίας.

Οι αρχές δήλωσαν, βοηθητικά, ότι οι τουρίστες θα μπορούσαν να πάνε σε άλλες παραλίες νοτιότερα ή στα νησιά για λίγες μέρες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης Pattaya, υποστράτηγος Phinit Manirat δήλωσε στον Τύπο ότι τα λύματα που απορρίπτονταν ήταν σε περιοχή που εποπτεύεται από τις αρχές Na Jomtien και ήταν δική τους ευθύνη, αν και θα αναζητούσαν μια διπλή λύση. Ανέφερε επίσης ότι στάλθηκαν αξιωματούχοι για να ερευνήσουν το πρόβλημα.

Άλλες αρχές πρότειναν επίσης ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η απόρριψη απορριμμάτων του ξενοδοχείου στη θάλασσα και ότι θα έπρεπε να θεωρηθούν υπεύθυνες, όχι η πόλη.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/