Γάλλος δολοφονήθηκε στην Μπανγκόκ από Ταϊλανδό υπήκοο αφού προσπάθησε να διαλύσει έναν καυγά

Μπανγκόκ-

Ο κ. Leo Alexandre Achille Le Gratiet, 24 ετών, από τη Γαλλία πέθανε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, αφού προσπάθησε να παρέμβει και να σταματήσει έναν καυγά στον ξενώνα Flapping Duck στην Μπανγκόκ μεταξύ ενός υπηκόου της Ταϊλάνδης και ενός άλλου τουρίστα.

Ο κύριος Pae, 35, γνωστός και ως Seree Rodkiang, από την Ταϊλάνδη, έπινε με φίλους στον ξενώνα όταν αποφάσισε να ουρήσει σε ένα κανάλι στο πίσω μέρος του ξενώνα. Μάρτυρες αναφέρουν ότι ένας άλλος τουρίστας είπε δυνατά στον κ. Πάε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και να μην ουρήσει στο κανάλι. Ο κύριος Πάε προσβλήθηκε γι' αυτό και άρχισε να μαλώνει δυνατά με τον άλλο τουρίστα και έγινε απειλητικός. Ο άλλος τουρίστας αρνήθηκε να υποχωρήσει και συνέχισε να προσπαθεί να κάνει διαλέξεις και να φωνάζει στον κ. Pae επειδή ούρησε στο κανάλι.

Σε αυτό το σημείο, ο κύριος Le Gratiet, που διάβαζε μόνος του μπροστά στον ξενώνα, έτρεξε μπροστά για να προσπαθήσει να χωρίσει τους δύο άνδρες και να ηρεμήσει την κατάσταση. Πολλοί μάρτυρες και CCTV επιβεβαιώνουν σε αυτό το σημείο ο Pae έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον κ. Gratiet στο στήθος. Μάρτυρες αναφέρουν επίσης ότι τόσο ο κ. Πάε όσο και ο ανώνυμος τουρίστας που διαπληκτίστηκε μαζί του ήταν πολύ μεθυσμένοι. Ο κ. Le Gratiet, σύμφωνα με μάρτυρες, δεν ήταν μεθυσμένος και προσπαθούσε απλώς να βοηθήσει στην εκτόνωση της κατάστασης.

Ο κ. Le Gratiet πέθανε σχεδόν ακαριαία από το τραύμα του στο στήθος και ο κ. Pae τράπηκε αμέσως σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης του ξενώνα και άλλοι θαμώνες κάλεσαν την αστυνομία όπου αργότερα συνέλαβαν τον κ. Pae λίγους δρόμους πιο πέρα. Η αστυνομία δηλώνει ότι θα κατηγορήσει τον κ. Πάε στο μέγιστο βαθμό του νόμου. Η γαλλική πρεσβεία ενημερώθηκε για τον θάνατο του αλλοδαπού υπηκόου τους.

Οι σκέψεις μας εδώ στο The Pattaya News είναι με την οικογένεια και τους φίλους του κ. Le Gratiet, οι οποίοι προσπαθούσαν απλώς να ηρεμήσουν τα πράγματα και να εκτονώσουν μια κατάσταση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/