Ο Τιερί Περονόν, βοηθός της γαλλικής αστυνομίας, δηλώνει ότι δεν είναι ένοχος για απειλητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πατάγια-

Ο Τιερί Περονόν, ο κατηγορούμενος αστυνομικός βοηθός της αστυνομίας της Πατάγια, συμμετείχε σε μια σειρά εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης και δήλωσε ότι δεν είναι ένοχος για τη σύνταξη απειλητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρόλο που έχει το όνομά του και ιστορικό επίσημης αλληλογραφίας στο παρελθόν, δεν ήταν δικό του και απάτη. Ο κ. Peronon έχει κάνει ειδήσεις πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, πρώτα επειδή φέρεται να απειλούσε τον συντάκτη των Khaosod English News και πιο πρόσφατα φέρεται να προσπάθησε να εκβιάσει την τηλεόραση της Pattaya και την τοπική προσωπικότητα Danny Mac για ένα βίντεο στο YouTube που γυρίστηκε στο οποίο ένας οδηγός ταξί συνελήφθη στην κάμερα να προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή του ναύλου του.

Ο κ. Peronon ισχυρίζεται στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στον Fabolous 103FM σε μια συνέντευξη on air ότι είναι απλώς ένας εθελοντής άμισθος μεταφραστής στην αστυνομία για Γάλλους υπηκόους και ότι πρόσφατα βρισκόταν σε άδεια, σύμφωνα με τα λόγια του, για διακοπές. Ωστόσο, ένα βίντεο τόσο πρόσφατο όσο το Tulip Hotel Raid την περασμένη εβδομάδα έδειξε τον κύριο Περονόν στο παρασκήνιο μαζί με πολλές άλλες πρόσφατες στάσεις και επιδρομές.

Η Αστυνομία αναφέρει ότι διερευνά τις καταγγελίες και τον τραπεζικό λογαριασμό και το ταϊλανδικό όνομα στο e-mail που εστάλη στον κ. Ντάνι Μακ. Δήλωσαν επίσης ότι ο κ. Περονόν βρισκόταν σε άδεια και ότι θα τον υποδεχτούν ξανά καθώς ήταν εξαιρετικός εθελοντής.

Ο κ. Περονόν λέει ότι εστιάζει τον χρόνο του στα αγωνιστικά του χόμπι και η εικόνα του έχει αμαυρωθεί άδικα από τις πρόσφατες περιπτώσεις. Δήλωσε πράγματι ότι τηλεφώνησε στον εκδότη του Khaosod English και ζήτησε να αφαιρεθεί το άρθρο, αλλά δεν ήταν σαφές γιατί ένας μεταφραστής θα καλούσε τις επίσημες αστυνομικές εργασίες. Ισχυρίζεται ότι δεν σχετίζεται καθόλου με την υπόθεση Danny Mac. Ισχυρίζεται επίσης ότι ποτέ δεν απείλησε τον εκδότη του Khaosod English και απλώς ζήτησε ευγενικά να αφαιρεθεί.

Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΥπέροχο 103FM
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/