Οι αξιωματούχοι της Πατάγια εισέβαλαν σε πολλά ξενοδοχεία της Πατάγια, προχώρησαν σε επτά συλλήψεις χωρίς άδεια

Πατάγια-

Κατόπιν αιτήματος του αρχηγού της περιοχής Bang Lamung Naris Niramaiwong και του αρχηγού της αστυνομίας της Pattaya, συνταγματάρχη Apichai Krobpetch, αξιωματούχοι της αστυνομίας μετανάστευσης, της περιφερειακής αστυνομίας, της τοπικής αστυνομίας και της τουριστικής αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο σε συνολικά δέκα ακίνητα στην περιοχή Pattaya την Τρίτη για να επιθεωρήσουν τις άδειες.

Οι επιδρομές ζητήθηκαν μετά την επιδρομή στο Tulip Hotel με μεγάλη δημοσιότητα, στην οποία όχι μόνο λάμβανε χώρα ένα άσεμνο σεξουαλικό όργιο με την άδεια της διοίκησης, αλλά και το ξενοδοχείο δεν είχε άδεια και δεν είχε από το 2004, όταν άνοιξε. Οι αξιωματούχοι λένε ότι θα συνεχίσουν να επιθεωρούν ξενοδοχεία για τις νόμιμες άδειες.

Επτά από τα δέκα ακίνητα που έγιναν επιδρομές διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν παράνομα χωρίς καμία άδεια.

Αυτά τα ακίνητα και ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής που συνελήφθη είναι:

 

1. Central Pattaya Residence στο Sai 2. Ο κ. Rajan Malhotra, 55, Ινδός, συνελήφθη.

2. E-Outfitting Boutique Hotel στο Sai 2. Xue Dong, Κίνα, 31 συνελήφθη.

3. Boutique City Hotel. Συνελήφθη ο Chaiyan Mongkhonkulasat, 62 ετών, από το Nonthaburi.

4. Le Viman Resort.

5. Cocco Resort στη Νότια Πατάγια. Συνελήφθη ο Sander Wolterring, 42 ετών, από την Ολλανδία.

6. Ξενοδοχείο Jomtien Thani στην παραλία Jomtien. Η κα Sujinan Prangsurang, Ταϊλάνδης, 49 ετών, συνελήφθη.

7. Atlantis Condo στο Jomtien. Η κυρία Daengkhamkhun, Ταϊλάνδης, 47 ετών, συνελήφθη.

Οι τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι διαπιστώθηκε επίσης ότι εργάζονταν όλοι χωρίς άδεια εργασίας. Η Αστυνομία θα τιμωρήσει τα πάντα στο μέγιστο βαθμό του νόμου.

ΠΗΓΉ77 jowo
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/