Περισσότερες ισχυρές καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και βροχές πάνω από την Πατάγια όλο το Σαββατοκύριακο

Πατάγια-

Ένα σύστημα υψηλής πίεσης που ξεκίνησε αρχικά στην Κίνα θα μετακινηθεί από τα βορειοανατολικά στην περιοχή της Μπανγκόκ και της Πατάγια αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεκινήσαμε ήδη σήμερα το πρωί, όταν μη εποχικές ισχυρές καταιγίδες κατέστρεψαν την περιοχή της Πατάγια, χτυπώντας διαφημιστικές πινακίδες και προκαλώντας σποραδικές πλημμύρες. Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται ότι ο κύριος πυρήνας του συστήματος καταιγίδων θα χτυπήσει την πόλη πιθανότατα να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα.

Στο Kalasin και στις βόρειες επαρχίες πολλά σπίτια έχασαν τις στέγες τους και σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. Οι καταιγίδες αναμένεται να προκαλέσουν πλημμύρες στην Πατάγια.

Το μετεωρολογικό τμήμα της Ταϊλάνδης προβλέπει ότι το πρωί της Παρασκευής και το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι η πιο έντονη περίοδος βροχοπτώσεων, ωστόσο, για να προετοιμαστούμε για βροχές, ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες όλο το Σαββατοκύριακο.

Μείνετε ασφαλείς Πατάγια!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/