Συνελήφθη ο Αυστραλός για κλοπή στο Walking Street

Ο Εθνικός Αυστραλίας, Oliver Niyonsaba, 21 ετών συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου σε έναν χώρο διασκέδασης στην Walking Street, αφού φέρεται να έκλεψε πολύτιμα αντικείμενα από την τσάντα μιας Ταϊλανδής όταν πήγε στην τουαλέτα.

Η Thannayalak Nasuhai, 40, απολάμβανε μια βραδινή έξοδο με φίλους στο live rock χώρο της Walking Street όταν πήγε στην τουαλέτα, αφήνοντας μια τσάντα στο τραπέζι με πολλά πολύτιμα υπάρχοντα, τα οποία δεν κατονομάστηκαν από την αστυνομία.

Ο κύριος Νιιονσάμπα, βλέποντάς την να αφήνει την τσάντα, πλησίασε γρήγορα το τραπέζι και σήκωσε την τσάντα, που φάνηκε επίσης στην τηλεόραση CC, αφαιρώντας πολλά αντικείμενα και βάζοντάς τα στις τσέπες του. Ο φίλος της, που ο κ. Niyonsaba δεν παρατήρησε να χορεύει κοντά, είδε την κλοπή και ειδοποίησε το προσωπικό του χώρου.

Το προσωπικό κράτησε τον κ. Niyonsaba, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, μέχρι που έφτασε η τουριστική αστυνομία και τον συνέλαβε. Ο κ. Niyonsaba ισχυρίζεται στην αστυνομία ότι νόμιζε ότι η τσάντα ήταν δική του καθώς ήταν λίγο μεθυσμένος.

Η αστυνομία θα απαγγείλει κατηγορίες για κλοπή. Ο κ. Niyonsaba κρατείται αυτή τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/