Νεαρός Φινλανδός τουρίστας πέφτει από το ξενοδοχείο της Πατάγια, σοβαρά τραυματισμένος

Πατάγια-

ΤΣΟΝ ΜΠΟΥΡΙ: Ένας νεαρός Φινλανδός τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε από τον τέταρτο όροφο ενός μικρού ξενοδοχείου στην παραλιακή πόλη της Πατάγια το απόγευμα της Τετάρτης. Ο άνδρας, ο κ. Hautamaki Mikko Veu Samuel, 33 ετών, βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος με τραύματα στο κεφάλι και πολλαπλούς μώλωπες σε ένα στενό κενό μεταξύ του ξενοδοχείου Arya και ενός κοντινού μπαρ μπύρας.

Ένας υπάλληλος στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου δήλωσε ότι ο κ. Samuel έκανε check in στο ξενοδοχείο νωρίτερα χθες, Τετάρτη 11, το πρωί μόνος και δεν έδειξε σημάδια ότι συμπεριφέρθηκε περίεργα ή μεθυσμένος, ωστόσο, δεν βγήκε από το δωμάτιό του. Το προσωπικό δήλωσε ότι άκουσε έναν δυνατό κρότο γύρω στις 3:00 το απόγευμα και στην αρχή νόμιζαν ότι μια μονάδα κλιματισμού είχε εκραγεί. Όταν πήγαν να ερευνήσουν, ανακάλυψαν τον κ. Samuel τραυματισμένο στο δρομάκι μεταξύ των κτιρίων. Δεν υπήρχαν καλεσμένοι ή άλλα άτομα στο δωμάτιο του κυρίου Σαμουήλ εκείνη τη στιγμή.

Οι συνεργάτες διάσωσης μετέφεραν τον κ. Samuel στο τοπικό νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και η αστυνομία θα του κάνει συνέντευξη για να καθορίσει τι προκάλεσε την πτώση και εάν ήταν σκόπιμη ή τυχαία και εάν εμπλέκεται ποτό.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/