Ο Άρχοντας των ναρκωτικών με το ένα πόδι στο «τρέξιμο» στην Ταϊλάνδη;

Ένας βρετανός βασιλιάς των ναρκωτικών που βρίσκεται σε φυγή από την αστυνομία στο Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύεται ότι κρύβεται στην Ταϊλάνδη.

Ο Richard Wakeling, 51, από το Brentwood στο Essex, καταδικάστηκε τη Δευτέρα και φυλακίστηκε ερήμην του, αφού προσπάθησε να εισάγει μεγάλη ποσότητα αμφεταμινών.

Ο Γουέικελινγκ κατέφυγε στο Μπέλφαστ πριν από μια δίκη 12 εβδομάδων όπου επρόκειτο να σταθεί μαζί με άλλους τρεις άνδρες στο Chelmsford Crown Court.

Η αστυνομία λέει ότι ο Wakeling, που έχει ένα πόδι, έχει οικογενειακούς δεσμούς με την Ταϊλάνδη και μπορεί να κρύβεται στη χώρα.

Υποψιαζόμαστε έντονα ότι ο Γουέικελινγκ διέφυγε στο εξωτερικό, πιθανώς στην Ταϊλάνδη όπου είχε ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς, δήλωσε εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν άνθρωποι εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν στοιχεία σχετικά με τις κινήσεις του μετά την άφιξή του στο Μπέλφαστ στις 6 Ιανουαρίου, και θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να παρουσιαστεί. Έχει προσθετικό πόδι και χρειάζεται τακτική ιατρική περίθαλψη.

Το NCA έχει διεθνή εμβέλεια και θα πρέπει να γνωρίζει ότι η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο για να τον βρούμε.

Είμαστε αποφασισμένοι ότι θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκτίσει την ποινή του.

«Μέχρι να τον βρούμε, θα περνάει κάθε μέρα κοιτάζοντας πάνω από τον ώμο του».

Κατά την απουσία του τη Δευτέρα, ο Wakeling καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση στο Chelmsford Crown Court για τον εγκέφαλο της εισαγωγής υγρών αμφεταμινών, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 8 εκατομμύρια λίρες τον Απρίλιο του 2016.

Τρεις άλλοι άνδρες, μεταξύ των οποίων οι οδηγοί φορτηγού Lesley Muffett, 59, Stuart Davidson, 65, και Darren Keane, 34, κρίθηκαν επίσης ένοχοι για συνωμοσία για εισαγωγή ναρκωτικών.

Ο Keane και ο Davidson καταδικάστηκαν σε εννέα και οκτώ χρόνια, αντίστοιχα, ενώ ο Muffet σε έξι χρόνια. Η αστυνομία είπε ότι ο Davidson και ο Muffet, και οι δύο οδηγοί φορτηγού, μετέφεραν τα ναρκωτικά από την Ευρώπη. Όμως η όλη επιχείρηση είχε οργανωθεί από τον Wakeling που ήταν σε επαφή με προμηθευτές ναρκωτικών στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Αν δείτε έναν άνδρα με ένα πόδι να απομακρύνεται από την αστυνομία στην Πατάγια, αυτός μπορεί να είναι ο άνθρωπός σας.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/