Ταϊλανδοί και τουρίστες ζήτησαν να φορέσουν παραδοσιακές ταϊλανδέζικες στολές κατά τη διάρκεια του Songkran

Η αστυνομία θα φορά παραδοσιακές ταϊλανδέζικες στολές κάθε Τρίτη

Ταϊλάνδη-

Η Ταϊλάνδη έχει την εκπληκτική δημοτικότητα μιας πρόσφατης ιστορικής τηλεοπτικής σειράς για την προώθηση της κουλτούρας και του τουρισμού της Ταϊλάνδης στο επερχόμενο φεστιβάλ εκτόξευσης νερού.

Οι τουριστικοί και πολιτιστικοί φορείς της χώρας ζητούν από τους τουρίστες και τους Ταϊλανδούς να φορέσουν παραδοσιακή ταϊλανδέζικη φορεσιά για να απολαύσουν το φεστιβάλ πιτσιλίσματος νερού, γνωστό ως Songkran, το οποίο είναι το φεστιβάλ ταϊλανδικής Πρωτοχρονιάς από τις 13 Απριλίου έως τις 15 Απριλίου. Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει όλη την αστυνομία στο τα αστυνομικά τμήματα σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Πατάγια, θα φορούν παραδοσιακό ταϊλανδέζικο φόρεμα κάθε Τρίτη για τουλάχιστον τον υπόλοιπο χρόνο. Αυτό μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα κυβερνητικά γραφεία.

«Η δημοτικότητα της τηλεοπτικής σειράς Bupphaesannivas (Love Destiny) οδήγησε τους Ταϊλανδούς από όλα τα κοινωνικά στρώματα να φορούν παραδοσιακές στολές σε όλο και περισσότερες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα. Η κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει περαιτέρω πολιτιστικές εκδηλώσεις σε εθνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran για να προωθήσει τον πατριωτισμό και την κουλτούρα της Ταϊλάνδης», δήλωσε η Veera Rojpojchanarat, υπουργός Πολιτισμού την Τρίτη στην κοινή συνέντευξη Τύπου με το υπουργείο Αθλητισμού και Τουρισμού για την προετοιμασία του φεστιβάλ.

Ο Weerasak Kowsurat, ο υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού, κάλεσε τους ξένους τουρίστες να ντυθούν με ταϊλανδέζικη παραδοσιακή ενδυμασία και να ταξιδέψουν σε ιστορικά μέρη και να απολαύσουν τα ειδικά προσαρμοσμένα πακέτα περιήγησης αγάπης όπως παραδοσιακές διαδρομές γάμου, εκδρομές σε αρχαίους ναούς και ταξίδια με φαγητό της Ταϊλάνδης.

Οι ιστορικοί τουριστικοί προορισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για τα γυρίσματα της ρομαντικής κωμικής σειράς «Love Destiny» έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί στους Ταϊλανδούς τουρίστες, σύμφωνα με τοπικούς τουριστικούς αξιωματούχους.

Οι τουρίστες και οι Ταϊλανδοί έχουν ζητήσει να ΜΗΝ ντύνονται σέξι ή να πάνε χωρίς πουκάμισο για το Songkran και να επικεντρωθούν λιγότερο στους υδάτινους πολέμους, στο χορό και στο ποτό και περισσότερο στις παραδοσιακές πτυχές του Songkran, όπως ο σεβασμός στους ηλικιωμένους, η αντιμετώπιση των βουδιστικών λειψάνων με σεβασμό, η επίσκεψη στο τοπικό ναούς και τον καθαρισμό του σπιτιού. Τούτου λεχθέντος, εμείς εδώ στο The Pattaya News δεν περιμένουμε μεγάλη αλλαγή στην Πατάγια, αλλά θα δούμε.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/