Ομάδα οδηγών μοτοσυκλετών επιτέθηκε σε άνδρα μπροστά από το εμπορικό κέντρο Avenue (Βίντεο)

Πατάγια-

Το απόγευμα της Τετάρτης, μια ομάδα οδηγών μοτοσικλετών επιτέθηκε σε έναν άνδρα που κρατούσε σφυρί, αφού απείλησε μια γυναίκα οδηγό μοτοσικλέτας από το περίπτερο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Mc-donalds στο Second Road μπροστά από το εμπορικό κέντρο Avenue.

Δεν είναι σαφές τι πυροδότησε το περιστατικό αρχικά, ωστόσο οι περαστικοί ανέφεραν ότι αφού ο αναστατωμένος άνδρας, του οποίου η εθνικότητα δεν είναι ξεκάθαρη, χτύπησε τη μοτοσικλέτα της γυναίκας οδηγού, οι υπόλοιποι οδηγοί ταξί ήρθαν στην υπεράσπισή της, επιτιθέμενοι στον άνδρα το μεσημέρι μπροστά στο δεκάδες τουρίστες τον αφήνουν ζαλισμένο και ματωμένο στο δρόμο.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Θα δώσουμε περαιτέρω ενημερώσεις μόλις τις λάβουμε.

Το πρώτο βίντεο δείχνει τον άνδρα να απειλεί τον οδηγό, το δεύτερο δείχνει τα επακόλουθα.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/