Άλλη μια μέρα, άλλος ένας καυγάς στο Walking Street: Γάλλος δέχτηκε επίθεση από δύο αλλοδαπούς (Βίντεο)

Πατάγια-

Στον πέμπτο μεγάλο καυγά στο Walking Street σε λιγότερο από δυόμισι εβδομάδες, στη ζώνη ασφαλείας που περιπολούσαν δεκάδες αστυνομικοί, αναπηδητές και ασφάλεια, ένας Γάλλος, ο 37χρονος Yazid Noie, δέχτηκε επίθεση από δύο αλλοδαπούς που δήλωσε ότι ήταν πρώην επιχειρηματικοί εταίροι.

Υπέστη μια πληγή στο μέτωπό του και πολλαπλά κοψίματα και μώλωπες στον καυγά που έγινε στη μέση της Walking Street. Τα ρούχα του ήταν επίσης αιματοβαμμένα.

Ισχυρίζεται ότι διηύθυνε μια επιχείρηση διαδικτυακών πωλήσεων με δύο επιχειρηματικούς εταίρους που αυτή τη στιγμή δεν κατονομάζονται δημόσια. Κανόνισε να τους συναντήσει σε μια λεγόμενη ασφαλή τοποθεσία στο Walking Street, αλλά δήλωσε στην αστυνομία ότι ξέσπασε καυγάς για τα οικονομικά, όπου οι δύο πρώην συνέταιροι τον ξυλοκόπησαν σε αιματηρό χάος και μετά τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία και το The Pattaya News αναζητούν βίντεο από τον καβγά.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Σόι 9 στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατάγια για περαιτέρω ενημέρωση, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Θα δώσουμε περαιτέρω ενημερώσεις μόλις τις λάβουμε.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/